Rikare än någonsin.

Ikväll så åker jag hem från USA. Det är med sorg i hjärtat jag gör det, jag mår så fruktansvärt dåligt och har sån seperationsångest från alla människor som jag träffat här och som har fått den här tiden och resan till den bästa i mitt liv. Tack för det. Många av er är inte ens svenskar, men ändå tack. Tack som fan. Men det bästa på hela resan var att jag träffade Emelie och Alva. Vi har vart sambos i snart en månad. Sovit på diverse soffor och inte sovit alls. Och jag kan säga att vi verkligen har gjort allt, allt allt allt som man kan göra. Allt från hustak till sjukhus.

Det är p.g.a. av min blindtarm jag åker hem, för att jag måste, vilket gör det ännu tyngre. Så det är inte för att pengarna börja sina eller för att mitt visum gått ut. Utan det är på grund av sjukdom. Jag kan även säga att jag träffat människor som jag för stunden blivit kär i, kanske för att glömma mitt EX, men det är så värt det. Allt på den här resan har varit värt det. Även om det är 130 tusen fattigare så känner mig jag mig rikare än vad jag någonsin gjort i hela mitt. Att välja att stanna kvar 5 veckor extra är det bästa valet jag tagit i hela mitt liv.

GOD BLESS AMERICA!

 

(Visited 63 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Lina april 27, 2015 at 3:25 e m

  Tråkigt att du måste åka hem pga sjukdom, det låter som att du har haft en underbar tid i USA och gärna velat stanna längre. Du får trösta dig med att det som tur är finns skype och andra sociala medier för att hålla kontakten med dina nya vänner =)

  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Reply
 2. sandra april 27, 2015 at 5:11 e m

  Unnar dig att du har fått ha det kul och prova något annat.

  Här i Stockholm har vi fint väder – det börjar bli grönt och solen skiner.

  Reply
 3. Sarah april 27, 2015 at 5:44 e m

  <3

  Reply
 4. rouzz april 28, 2015 at 8:35 f m

  ebayshopping.blogg.se

  ebayshopping.blogg.se

  ebayshopping.blogg.se

  ebayshopping.blogg.se

  KLÄNNINGAR MED MERA TILL ETT BRA PRIS!!!!

  Reply
 5. my april 28, 2015 at 9:59 f m

  Välkommen till Sverige!
  ”inte för att pengarna börjar sina” Om nu pengarna skulle sina, så är det ju inget att skämmas över!

  Reply
 6. katja april 28, 2015 at 11:05 f m

  Ja, Sverige står kvar. Du har upplevt mycket som berikat dig! Trist med blindtarmen. Ta hand om dig!

  Reply
 7. Lina april 28, 2015 at 12:29 e m

  Hej paow!
  Skulle du inte kunna göra ett inlägg om hur man ska göra om vill resa till USA som du gjorde! Vill själv resa efter studenten och bo där ett tag. Men det är ju ganska svårt med visum och vad man ska tänka på och sånt! 🙂
  Du får även krya på dig! 🙂

  Reply
 8. Sabina april 28, 2015 at 3:05 e m

  Jag tycker att det är bra att du åker hem. Jag hade aldrig kunnat lämna mina djur så länge som du har varit borta, men alla är olika antar jag. Jag tycker iallafall att du ska se det ifrån den ljusa sidan, att du kommer hem till Madicken. 🙂

  Reply
 9. Alina april 28, 2015 at 7:13 e m

  Ja har du gjort av med 130’000 kronor på tiden där borta är det nog dags att du åker hem. Herregud.

  Reply
 10. Julia april 28, 2015 at 8:15 e m

  Hej!
  Jag tänkte bara säga att akut sjukdom vid utlandsresa går på din hemförsäkring om du har det. Kontakta de! Så slipper du betala allt själv.

  Reply
  1. Ida april 30, 2015 at 11:31 e m

   Inte om man är borta längre än 45 dagar, då behövs en extra försäkring!

   Reply
 11. stella april 28, 2015 at 8:49 e m

  Paow vill bara säga att du ska verkligen inte ångra att du delade pengarna men Eric du visade världen att du inte är en girig människa som ser pengar som det största värdet på denna jord. Du höll ditt ord, du var ärlig, du visade ditt sanna jag och fan vad jag älakar din karaktär!!!
  Du är rakryggad och sluta fan inte upp att vara den du är. Du har gott att erbjuda denna värld. Peace out

  Reply
 12. anonym april 28, 2015 at 11:56 e m

  Men det bästa är att du kan ju åka tillbaka när du tillfrisknat igen =)

  Reply
 13. nansi april 29, 2015 at 11:17 f m

  Först berättar du att ni sover på soffor, hit och dit. Sedan berättar du att ni blir bjudna på alla drinkarna av dessa maffia killar som äger ställen. Och nu berättar du att du expanderade 120 000;. Vad är sanning vad är fantasi? Nu har siffran gått upp till 250 000:- kostnaden för bara operationen.
  Någonting är fel här?Jag jävla idioter är vi inte, så att vi inte fattar att det inte stämmer
  Nansi

  Reply
 14. ? maj 2, 2015 at 11:43 f m

  Se det positivt. Du har många fina minnen och Florida är alltid kvar 🙂 Det är lätt att pengar går åt därborta. Har man 150.000kr att spendera så varför inte, YOLO som ungdomarna säger.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *