Shopping!

P9380086Lite doft tjoffräser från VS!

P9380084Är inget jättefan av vanliga bh:ar, så det här är väl typ toppar? Och eftersom att jag typ alltid går utan bh så kanske det här känns lite mindre naket. Från VS också.

P9380080Saker från raffel, ralph lauren. Älskade färgen på skjortan!

P9380081Typ den bäst sittande BHN jag köpt i HELA mitt liv, från DKNY <3 Sen köpte jag mina första crocs, foppa tofflor. Också sjukt sköna och hyfsat snygga iallfall! Sen vita höga jeans från GUESS och ett par skitfula tofflor, men sköna är dom!

P9380082Okej jag vet att jag överdrev med BUTTERCREAM saken, men dom doftade såå gott. Så var den 1 för 12 och 4a för 18.. luktar SÅ sliskigt! Men gott.

P9380090

Sen Kate Spade väskan var väl egentligen de dyraste jag köpte. Hade jag inte gjort av med så mycket pengar som jag gjort här hade jag lätt köpt en stor. Det är en liten väska som man typ har runt handleden när man går ut. Alltid velat ha en sån, och dessutom i bra kvalitet! Kate Spade hade för övrigt sjukt fina väskor och färgglada är dom också.

Gillar ni när jag lägger upp vad jag shoppat? 

(Visited 1 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. emma april 26, 2015 at 7:32 f m

  ja det är kul att se =)

  Reply
 2. Klara april 26, 2015 at 9:14 f m

  Jätteroligt att du lägger upp vad du har shoppat! Fortsätt med det 🙂

  Reply
 3. Ps april 26, 2015 at 10:38 f m

  Ja! Det gör jag! Men jag vill gärna se hur allt sitter på dig!
  Bra köp annars! Snygga byxor

  Reply
 4. Em april 26, 2015 at 11:34 f m

  Jag tycker det är intressant med dessa inlägg 🙂

  Reply
 5. Daim april 26, 2015 at 1:39 e m

  Jaaaaaa! Kep it coming! Fotta gärna hur det ser ut inne i köpcentrat också, är nyfiken på USA.

  Reply
 6. louise april 26, 2015 at 2:11 e m

  ja det är kul 🙂

  Reply
 7. maria april 26, 2015 at 2:26 e m

  Ja tack m får tips o roligt o se din smak
  fina saker du köpt kramis.

  Reply
 8. Emmy Laursen april 26, 2015 at 3:30 e m

  Kul när du lägger upp va du handlat 🙂 VS är ju de bästa 😉

  Reply
 9. E april 26, 2015 at 3:33 e m

  ÄLSKAR när du lägger upp vad du köpt i usa, man blir så inspererad av det 🙂

  Reply
 10. clla april 27, 2015 at 10:25 f m

  Vad är priset på vs bodymist i Usa? Har dom fler dofter än som finns i affärerna här i Sweden?

  Nouw.com/lifewithoutyou

  Reply
 11. Therese april 27, 2015 at 3:37 e m

  Ja det är super roligt! Fortsätt med det 😃

  Reply
 12. Anna april 28, 2015 at 8:11 e m

  Ett tips om du har svårt att hitta bh:s som sitter bra: Gustav Meblin (stavning?) på Mariatorget! De har ett betydligt bättre utbud av små underband och stora kupor än alla andra fysiska butiker i Stockholm. Jag har ofta reagerat på hur illasittande bh:s du har på dina bilder och i Paradise, men aldrig fått tummen ur och gett dig tips om var du hittar bättre storleksutbud och kunnig personal som du kan be om hjälp av. Tyvärr försöker många butiker sälja på en fel storlek om de inte har rätt storlek inne och skillnaden mellan en välsittande bh och en illasittande är verkligen som natt och dag för ryggen och axlarna.

  Ett tips är att göra changes storlekstest för att få ett hum om din storlek, den är den absolut bästa online-guiden, http://change.com/se/bh-guide. Alla märken och modeller sitter såklart olika, men det är en guide som funkar för oss med tunga opererade boobs, alla andra guider jag testat rekommenderar mig en storlek som verkligen sitter skitdåligt och ger mig ryggont.

  När du sen lärt dig vilken storlek du ska ha i vilka märken öppnar sig en hel värld av underbar shopping då man kan klicka hem underkläder för halva svenska priset från England. Jag brukar beställa från figleaves.com bravissimo.com brastop.com largecuplingerie.com. Mina favoritmärken är Freya och Panache. Om du har problem med att byglarna vill lyfta lite i klyftan har Panache några modeller med byglar som sitter väldigt tätt och därför passar om man naturligt har en tight klyfta. Om du behöver en sportbh som verkligen håller grejerna på plats så ger jag samma tips som alla bh-bloggare i England med storlek typ 70K – Panaches sportbh med byglar!

  H: En stor bh-nörd.

  Reply
 13. Parya april 29, 2015 at 7:53 e m

  Jaa jättekul!

  Reply
 14. julius maj 9, 2015 at 1:15 f m

  Härligt du gillar bh-löst. Uppmuntrat min tjej och idag ett par år utan bh. Någon gång tar hon på Sloggi onesize, tunn, mjuk syns egentligen inte, men då kan ingen klaga på hon går utan. Ett tips till dig! Förresten, varför verkar tjejer mest ha problem med att hon är bh-lös?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *