70% hos imso

Idag är det sista chansen att shoppa från imsos lagerrensning på hela 70% klicka hem era favoriter till riktiga fyndpriser här nu, jag har valt ut några av mina favoriter därifrån här nere, tycker toppen verkligen kan vara söt med levis jeans-shorts som de också säljer spana in dem här

Vill även tipsa er om att nelly har 20% på allt idag med koden ”JACKPOT20” se allt här
Skärmavbild 2015-05-31 kl. 11.27.10

 

klänning här  topp här  klänning här

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Caroline Roxy - Summer's here Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *