bikini säsong

Äntligen börjar det se ut som sommar här i Sverige, de senaste dagarna har verkligen känts som november, eftersom det börjar närma sig badsäsongen så vill jag tipsa om några snygga bikinis som jag hittat. Den svarta baddräkten är så sjukt snygg! Kan tänka mig ha den med shorts också som en topp! Ni hittar den hos nelly här. Dessutom har även imso 50% på sina bikinis spana in det med!

Screen Shot 2015-05-07 at 10.58.20

 

Mönstrad bikini  här    Trinagl look-a-like här    Baddräkt här

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *