Tänkte berätta om en liten incident jag var med om på nattklubben Park Lane i lördags.

Kvällen började på Push där allt var hur grymt som helst, så klart att det är Göteborgs bästa nattklubb eftersom att det är Stureplansgruppen som har hand om det, men tyvärr så stängde dom klockan 3 så då vi var danssugna så ville vi festa vidare. Så vi begav oss mot Park Lane. Där jag då börjar med att gå på toaletten med Jasse.

Då står det en tjej framför toaletterna och jag frågar lite fint om hon står i kö. Då fräser hon ”ja, jag står i kö”… Okej, chilla, tänkte jag, sen så så ser jag flera lediga toaletter. Jag frågar igen ”alltså det finns 3 lediga toaletter, jag tar en”. Tänkte väl typ kanske att det inte fanns något papper eller något. Så går det ut 2 tjejer till från dom resterande toaletterna och bruden framför mig går inte in, utan fortsätter att prata med sin kompis (kan ju säga att det knappt är något folk inne på toaletten). Jag och Jasse går förbi och då försöker den otrevliga tjejen att blockera min väg och säger ”är du dum i hela huvudet eller jag står i kö”.

Vid det här laget så har jag fattat att hon bara vill bråka så jag ignorerar henne. Då sätter hon foten så jag inte kan stänga dörren och säger en massa saker ”vem tror du att du är”, då piper jag ur mig ”du vill bara bråka, låt mig va”. Jag stänger dörren varpå hon bankar en stund på dörren och försöker öppna låset. Jag gör det jag ska och väntar där inne i kanske 3 minuter innan jag går ut. När jag kommer ut flyger hon upp i mitt ansikte och hennes kompisar försöker hejda henne. Hon säger ”din äckliga B-kändis du kommer hit till Göteborg och tror att du är någonting, äckliga misslyckade hora” och ja, en massa svärord. Jag orkade inte ens kontra med något och sa ”gå och bråka med någon annan” och pekar fuck you. Då flyger hon på mig, drar i mitt hår och klöser upp hela min arm. Hennes vänner fick hålla tillbaka henne. Helt knäppt, dom två tjejerna jag var med blev helt ställda över att det var så himla oprovocerat.

Efter det går jag fram till vakten utanför toaletten och visar upp min blodiga arm och säger att en tjej flög på mig inne på toan (den här vakten visste mycket väl vilka vi var för det var han som släppte in oss), varav han fräser i mitt ansikte ”det jag inte ser har inte hänt”, då säger jag ”ah i Göteborg så får man tydligen göra vad man vill, ska ha det i åtanke”.

Jag är fortfarande så ställd och blev ledsen för jag undrade själv jag hade gjort för att få hela min arm uppklöst då den här tjejen kommer upp till vårt bord och viskar i mitt öra ”jag är inte klar med dig”. Jag säger till en annan vakt igen som också han säger ”tyvärr jag har inte sett något, hon är stammis här”… så jag går över till andra sidan baren och känner hur hennes ögon bränner på mig, så jag lipar över baren, vilket tydligen var extremt provocerande.

Blir trött på att bli behandlad som skit både av folket och av nattklubben så jag säger till mina vänner att jag vill dra och när jag börjar gå så följer hon och hennes tjejgäng efter mig. I trappan så är det kö så hennes ena vän tränger sig fram till mig och säger ”vi tar det här utanför” med sin äckliga vodka-redbullandedräkt upp i mitt ansikte så jag puttar iväg henne. Då sparkar hon ner mig på golvet, sparkar mig i magen och på låret varav jag blir tokig och sliter tag i hennes hår. Nää vet ni vad som händer då?

Vakten som tidigare fräst i mitt ansikte BÄR UT MIG, så jag tappar båda mina skor och min väska och böjer en arm högt upp i luften. Har aldrig känt mig så förnedrad i hela mitt liv. Jag hade inte ens gjort någonting från början. En av anledningarna till att jag hatar Göteborg. Så nu sitter jag här med en lårkaka och kan inte göra någonting. Det visar sig sen att vakten känner dom här tjejerna från tidigare, därför får dom tydligen bete sig hur dom vill inne på klubben.

Hatar vakter som är maktgalna och tjejer som bara går ut för att bråka.

11198693_10152752086785025_439670999_n

Här sparkade hon mig..

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (71)
 • linda

  Polisanmäl både henne och vakten!
  En vakt är ju endå en medelmåtta som inte kunde bli polis. Tragiskt

  • A

   Sluta dra alla vakter över samma kam. Bara för att den där vakten inte gör rätt betyder inte att alla vakter är så. Blir så less på er som angriper vakter på detta sätt!!!

 • E

  Blattetjejer? Snälla väx upp och sluta vara elak.

 • Michaela Lundgren

  Intresserad utav Ekologiska Aloe Vera produkter?
  Vi har något för i stort sett allt. Hälsa, skönhet, smink, hem och djur.

  Eller kanske intresserad utav att bli min kollega?
  Just nu söker jag 2 kollegor som jag kan hjälpa starta upp varsina lönsamma verksamheter (ålderskrav minst 18 år!).
  Vill du vara din egen chef? Bestämma vart och när du jobbar?
  Är du driven? Inte rädd för att ta för dig?

  Kika in mer i min webshop där du hittar produkterna, samt mer information om företaget.

  Mvh
  Michaela Lundgren
  Independent Forever Business Owner
  http://myaloevera.se/mahalsa/sv/start/

 • Anna-M

  Men alltså snälla ANMÄL! Så vaktens licens iaf blir ifrågasatt! Tyvärr så är vakterna oftast väldigt korrupta i Gbg. Jag vet massor av ggr då gängmedlemmar har monopol på ställena, så kan tänka mig att de inte ser så stort på ett tjejbråk, när det är skjutningar i Götet varje vecka (dock sällan dödsskjutningar).
  Men jag tycker inte det är okej att en tjej som inte har något med den andre att göra ska bli påhoppad och misshandlad. Så snälla anmäl vakten (och tjejen såklart)

 • Bethany

  Svartsjuka fittor. Önska jag var där för att sätta dessa små ligister på plats. Deras föräldrar borde skämas över att få då misslyckade barn som inte kan gå på utan sitt lilla gäng med tofflor. Twiiii

 • Karin

  Fy fan vilka svin. Hänger aldrig på Park Lane… Men tråkigt att du fick den bilden av Göteborg, vill lova att de flesta i Göteborg är trevliga dudes… Rötägg finns det också såklart. Men det gör det väl överallt.

 • Jessica

  Hej!
  Fy fan vad drygt att detta ska hända, jag har varit ute i gbg mååånga gånger ochcdå även mycket på park lane och jag har verkligen aldrig varit med om något liknade! Men dra inte hela göteborg över en kant för exect, push och typ berså är ju jäkligt nice! Men anmäl dirket, vakter är bara misslyckade poliser…

  • A

   Sluta dra alla vakter över samma kam. Bara för att den där vakten inte gör rätt betyder inte att alla vakter är så. Blir så less på er som angriper vakter på detta sätt!!!

 • Emma

  Se om du kan hitta tjejerna på vimmelbilderna från Park Lane. HÄNG UT DOM! Så ska vi se till att dom aldrig kommer in på någon nattklubb i Göteborg igen.

 • maria

  Gud v hemskt vilken hemsk natt snälla du
  anmäl du h ju bevis. Dom där tjejerna är
  farliga kanske tagit något annat också o j
  så ledsen f din skull. Unna dej något du gillar
  extra mycket o ta hand om dej du fina kramis.

 • Loppan

  Ja för att dessa vakter och lågutbildade småflickorna definierar exakt hela Göteborg. Bra anledning att hata – mycket bra.

  Jisses! …

  • Lovisa

   Såklart de inte definierar hela Gbg men är man inte i en stad så ofta eller kanske för första gången så är det väl klart att såna här saker ger ett dåligt första intryck. Vet massa människor som säger att de hatar Sthlm för att alla är dryga här till exempel, är de det? Nope. Tro mig det finns dryga sthlmare men det finns nog dryga gbgare också.

 • Viktoria

  Hej!
  Jag har läst din blogg i flera år nu och detta är första gången jag kommenterar.
  Du är en väldigt rolig person och en härlig människa att följa och sånt här gör mig ledsen.
  Polisanmäl för sånt här ska ingen människa behöva ta!
  Bor en bit utanför Göteborg och har själv varit med om dumma människor som bara är ute efter bråk. Men jag har också haft mina bästa stunder i göteborg. Ge inte upp hoppet om staden än! 😉
  Massa kramar till dig! 🙂

 • Louise

  Hejhej! Vissa människor är fan helt sjuka. Något störde dom otroligt att det går bättre för dig än dom 😄
  Tänkte fråga vilken klinik du opererade brösten hos? 🙂

 • Hell

  Nä fyfan vad ledsen jag blir då jag läser detta! såna här sjuka grejer kommer och kan hända överallt, det är en fråga om empati. Vare sig det är någon helt random eller någon du känner kom ihåg att du alltid bara vill väl och även om ingen lyssnar eller försöker få dig att känna det är ditt fel… Keep strong. Idet är många som önskar de kunde vara som du, inte för att du är känd, utan för att du har empati. Saknar man empati ser man direkt potentiella offer i snälla människor, typ låtsas inte lyssna när man talar, försöker få en att känna sig dum osv. Liksom vad får man ut av att behandla någon så och hur kan man ens göra det?! Jag kan och vill inte förstå, men det är sjuka individer som skadar andra utan samvete. Du är en fin tjej, en fin

 • Sofia Hanson

  Så jävla vidrigt beteende! Vi är ännu fler som står bakom dig och mot oprovocerat våld. Blir så förbannat jävla arg när jag läser detta. Som flera andra skrivit, häng ut dem! Förstår dock om du väljer att inte göra det. Men några måste ju sett detta och vara beredda att vittna. Stå på dig, och stor kram från Göteborg!

 • Malin

  Göteborg är bra på väldigt många plan, men vakterna är helt omöjliga vart man än går här. Jag vet inte vad detta kan bero på, men någon slags hybris eller sorg över att man är vakt florerar här, de känner uppenbarligen då att de måste ta ut det på civila människor. Det har varit problem med detta en längre tid nu! Det blev en uppståndelse för ca.1 år sedan när en transperson blev kränk av både besökare, bartenders och vakter. Förjävligt rakt igenom.
  För övrigt, häng inte på avenyn. Finns otroligt många mer och bättre ställen än den skitgatan!

 • ida

  Du är en offentlig person som tjejer är väldigt avundsjuka på. Du går ju aldrig ut själv så nästa gång du märker att såna här händer så ber du din vän ta upp telefon och filma allt snyggt! Så du kan anmäla sen och även vakterna.. Hatar vakter dom är så misslyckade och sura över att dom inte kommer in på polishögskolan..

  • Fia

   Håller me dig! Haha ja xp d finns en anledning till att vissa människor inte kommer in på polishögskolan. Och denna vakten är ju ett bra exempel xp
   Men d ger också en alltmer anledning till att vara extra noggran med vem som får leg. t vakt.

  • T

   Ja herregud. Så klarat att alla vakter egentligen i smyg vill bli poliser. Det är något som dessa vakter ständigt får höra. Precis som alla som arbetar på McDonalds. Egentligen vill de arbeta som kokar men misslyckades.

   Och ja. ALLA är så avundsjuka på Paow. För det finns så många saker att vara avundsjuk på att de är löjliga att räkna ut.

  • A

   Sluta dra alla vakter över samma kam. Bara för att den där vakten inte gör rätt betyder inte att alla vakter är så. Blir så less på er som angriper vakter på detta sätt!!!

 • Emmy

  Helt sjukt alltså… Hoppas att det gick bra med dig ändå!

 • nansi

  Ta det inte personligt! När en människa beter sig så illa mot en annan, beror på att man mår skit dåligt själv.
  Anmält händelsen nu, direkt.
  Skit farligt när det blir våld när man har druckit. Det kan hända vad som helst
  Vakterna är värdelösa!

 • Jörgen

  Tag kontakt med park lanes ledning o maila bilderna till dom och skriv vad som hände

 • carro

  Anmäl!!! Hatar vakter som använder våld, bittra och misslyckade poliser.
  Du förtjänade inte de där alls! Imponerande att du kunde hålla dig så lugn, ja hade blivit jädrat galen. Synd att ingen gjorde nått åt saken,hade ja sett de hade dom inte haft nå hår kvar på huvet. Usch och fy fan säger ja bara!

  • A

   Sluta dra alla vakter över samma kam. Bara för att den där vakten inte gör rätt betyder inte att alla vakter är så. Blir så less på er som angriper vakter på detta sätt!!!

 • Tilla

  Park lane alltså.. händer fan alltid skit där. haha

 • Fia

  Polisanmäl både vakten och tjejen. Denna vakten tror tydligen att han står över de lagar o regler som gäller och tittar bort när nån blir misshandlad för att han e bundis med en av kunderna. Så som människor ibland beter sig i nattlivet är patetiskt.

 • Louise

  På riktigt, anmäl detta. Du har bildbevis och vittnen. Inte OK! Ni offentliga människor tar redan psykisk skit, får inte bli mer än så. Poliser har ofta att göra med vakter, de kommer inte undan lagen.

 • Sara

  vilken jävla bitch. Har aldrig sett eller varit med om att sånt har hänt innan på park lane. Jag bor själv i Göteborg. Hoppas du mår bra? Hade jag varit där så hade jag hjälpt dig.

 • Rebecka peterson

  Anmäl idioten! Och vakten! Handlar bara om avundsjuka..usch fyfan! Jag är göteborgare och fyfan asså för denna brud usch…!

 • isabella

  JÄVLA IDIOTER, om ni tjejer som gjorde detta mot Paow läser detta ska ni veta att ni är SÅ SJUKT ÄCKLIGA och VIDRIGA människor. Vem fan har Paow gjort illa, ingen. Seriöst, paow av alla människor fan e problemet? Jag vet att det finns riktigt irriterade PH-deltagare men den enda jag kan komma på som kan behöva läxas upp är Emelie Rydberg som slogs senast i tv-rutan och står o skriker o är allmänt störd. Tjejerna är bara avundsjuka på att du vunnit pengar och venne vad de tänker med deras störda hjärnor.

  Men paow du borde ge klubben riktigt dålig publicitet, skriv detta på facebook, instagram, blogg, över hela sociala medier och UPPMANA folk att INTE gå till klubben så kmr klubben ta det här seriöst och ångra sig att ha anställt så idiotiska vakter.

  • T

   Ja men så klart att tjejerna är avundsjuka över Paows pengar som hon håvat in genom att sexa loss i tv. Det är varje förälders dröm att deras barn också kan tjäna in en sådan rikedom.

   • Sandra

    sån onödig kommentar. Jisses.

   • Nicole

    Haha, bästa kommentaren hittills.

    Jag kan erkänna att jag delvis är avundsjuk på Paow just nu för att hon kan göra exakt det hon vill, strunta i utbildning och jobb och har ändå mycket pengar osv, fett yolo. Medan jag får plugga i ca 3-5 år på universitet för att få en helt OK lön och manager-jobb sen, men jag gör det för att det är värt det inför framtiden.

    Däremot om någon skulle fråga mig att byta liv med Paow för en dag och dessutom betala mig en sjuk summa för det, så skulle jag aldrig göra det. Jag trivs med att vara utbildad och respekterad av killar som vill ha mer än bara hotellsex :). Dessutom så verkar Paow inte så frisk heller då hon ena dagen är emot näthat och andra dagen använder bloggmakten för att svartmåla företag och personer som inte behandlar henne så som hon vill :). Säger inte att du hittar på det som hände i Gbg, säger bara att du är väldigt medveten om att du kan överdriva med dina berättelser och hjärntvätta läsarna med din åsikt/upplevelse av ett företag exempelvis.

    Men det är intressant och lärorikt att läsa din blogg Paow! Tycker du ska uppdatera och underhålla oss lite mer :(!

    Önskar dig seriöst lycka till i livet och hoppas du har det lika bra i framtiden också!

   • filippa

    Men gud vi fattar du hatar paow, men du kan väll inte tycka att dom som misshandlade är på något sätt bättre?

  • Mija

   Kan funka, en början i alla fall..

 • Lillabus

  Anmäl vakten och tjejen!
  Men att dra hela Göteborg och nattlivet här över en kam är inte särskilt schysst. Finns många bra klubbar med bra folk och go stämning, själv tycker jag dock inte att Park Lane är en av dem.

 • Camilla

  Fyy fan för dem.
  Själv tycker jag att Göteborg är en fin stad. Låt inte de idiotiska brudarna förstora för dig.

  Hoppas att du polisanmäler idioterna.

  Kram <3

 • mmarie

  kolla in vimmelbilderna..häng ut dem…

  Trist att du hatar gbg. Tycker det är en underbar stad. Oofs skulle jag aldrig sätta mim fot på PL =)

 • johanna

  Tråkigt med omogna människor.
  Men i slutändan brukar Universum lösa saker till det rätta…
  Med andra ord karma is a bitch!
  Så mitt råd är , polisanmäl!
  Men låt det inte påverka dig..de får sitt straff på ett sätt eller ett annat

 • Ww

  Hur fan kunde ingen av dina vänner hjälpa till
  Hade fan misshandlat dem

 • Cecilia

  Jag var på park lane i fredags (för första och sista gången) och det var en hel del oförskämda människor där. Det blev inte våldsamt för min del som tur var, kunde blivit men..

  Jag säger som alla andra här. Anmäl. Det här är inte ok. Framförallt inte att vakten inte gör något. De ska ju vara där för att hjälpa till, inte ställa till mer bråk/försvara idioter.

 • Veronica

  Så tråkigt att folk inte kan bete sig! Men vakterna på Park Lane är sjukt dryga och har alltid varit oavsett om de byter, alltid otrevliga och tror de är något. Och det är bara på den klubben i hela Gbg som jag upplevt det så, mycket bättre på andra ställen!
  Hoppas att du mår bättre snart och inte ger upp hoppet helt om vårt kära Göteborg 🙂

 • Johanna

  Fy så hemskt! Vilken KUK vakt framförallt! Men snälla du, otroligt onödigt att använda sig av ordet ”blatte”. 🙁 Ett hemskt uttryck och det spelar väl ingen roll om det nu var en mörkhyad person eller ej. Eller om du bara använder dig av det som skällsord är det också jätte hemskt!
  Förstår att du är arg som fan men det är bara onödigt med sådana uttryck..

  All kärlek!!! Krya på dig <3

 • jessica

  FY FAAANNN!! hatar såna bitches !! har vartit med om detta myvke mycke o de e minst sagt kul! krya på dej Paow..kram jess

 • Susanna

  Om min vän hade råkat ut för något sådant hade jag blivit jätte irriterad.. Jag undrar, då du inte skriver något om hur dina vänner agerade i de hela.. Vad gjorde dem för att förhindra eller hjälpa dig? Eller som du skrev att de var i chock.? Vilket jag får en bild av att de bara stod och inte gjorde så mycket? Ochef de är konstigt att ingen annan ingriper heller.. Brukar själv knappt vara ute på krogen men när det väl händer så har jag aldrig varit med om något sådant. Sedan finns det alltid en vakt som har ansvaret för resterande vakter som man kan prata med och om de inte går så kan man larma polisen och säga att man inte känner sig trygg. Finna massa saker man kan göra.! Oftast i en sådan situation så tänker man inte så långt på vad man kan göra tyvärr. Men jag hoppas att du ger göteborg en chans till för slår vad om att det finns idioter runt varje hörn som lurar.

  • Daim

   Tyvärr är det så att folk varken hjälper eller bryr sig när någon utsätts för orättvisor av denna sort. Dagens svenssons kan se någon förblöda och istället för att hjälpa, ta fram mobilkameran. Förstår du? Det är SJUKA människor vi lever kring!

   Jag vet detta bl.a. för att jag sett det med egna ögon. En trafikolycka skedde, två kroppar ligger på marken varav den ena har en som sitter vid honom medan den andra blöder från huvudet. Vad gjorde folkmassan som ställt sig nyfikna omkring och tittade på? Jo; Plockade fram mobilkamerorna och stod kvar på samma ställe så jag knuffade nästan undan några och tog mig fram till den blödande mannen och hjälpte. Mitt hat för folk som inte hjälper sina medmänniskor är stort.

 • Erik

  Gbg har lillebrorskomplex för man är från sthlm.

 • ell

  Snälla sluta slit i håret, sjukt fegt. Slå tillbaka istället förfan

 • Linda

  Vart ute mycket och aldrig märkt eller sätt något sådant eller att vakter ens sagt så..? Haha. Vart ute på krogen här i Göteborg sedan jag va 18 är idag 21.
  Dock va jag i Stockholm för 1 år sedan, crazy ASS bitches där!! Stureplanbrudar herrejävlar, med vakter som ignorerade allt hur galna dom än va mot mig och min vän.
  Aldrig mer ett besök i den ”vackra” huvudstaden.
  Beklagar dock din händelse, vet hur de känns…

 • viktoria

  Absolut inte okej!!!

 • sara

  kan ju säga att pga sättet du hanterar detta är anledningen till att många göteborgare inte gillar stockholmare ÖVER HUVUD TAGET.

 • Daim

  Inte lönt att anmäla, kommer inte hända något iom dagens polismyndighet redan är så översvämmad som den är med en massa fall. Tycker du ska vända dig till ställets chef och nämna att du funderar på att anmäla och vill ha namnet på vakten. Kanske kallar chefen in honom och ger honom en varning så han tänker till nästa gång. Detta är bara SÅ inte okej! Du gjorde verkligen ingenting OCH försökte avstyra bråket inte EN gång utan TVÅ! Rätt ska vara rätt och du har verkligen inte gjort någonting fel utan behandlats väldigt illa. U GET ‘em, guurl!

 • Mija

  Anmäl vakten & bruden. Ge dig inte detta är inte ok & det händer tyvärr lite överallt på krogarna i dag. Men om vi alla anmäler sånt här måste ju något hända tycker jag. Dem som föreslår att använda våld vet ju gur det ser ut i världen & det funkar ju inte som sagt. Utan smart att inte göra det.

 • Lovisa

  Hej Paow! Kommenterar fan aldrig här men detta gjorde mig förbannad. Det måste finnas massa kameror på Park Lane, om du polisanmäler så måste de kolla igenom dem efter bevis och fick de med något på bild kommer det kanske bli fällande dom. Så här ska fan ingen bete sig på nattklubb eller någon annan stans. Man går väl ut för att ha kul? Ring Park Lane dagstid och säg att du tänker gå vidare med ärendet så du behöver namnet på deras vaktbolag och ansvarig vakt för kvällen, det finns alltid en. Säg också att du har/ska polisanmäla. Det bästa är om det finns bilder från dina skador. Lycka till med detta nu 🙂

 • Lovisa

  En sak till, när man google park lane misshandel eller vakter eller något kommer detta upp och massa annan skit om hur otrevliga de är där. En sak är säker, där kommer åtminstone aldrig jag att sätta min fot igen! Bra att du skriver sånt här med en stor blogg, hoppas de förlorar på det.

  http://www.expressen.se/gt/aleissa-slog-mig-sa-att-jag-borjade-bloda/

 • erica

  Tyvärr. Så finns det så många svartsjuka, elaka uppmärksamhetsapor i den här lilla staden som inte tål att andra tjejer också ska få ta lite plats. Våld är inte okej. Och det är synd att tjejer ska vara så svartsjuka. Det är bara att gå vidare i livet. Det måste ju finnas en anledning till att dom hatar. Bästa hämnden.

 • Sanna

  Det första misstaget var att du åkte till Göteborg över huvud taget. Det andra misstaget var att gå på krogen där. Det tredje var att gå före tjejen i kön och vara lite oförskämd.

  Dock överreagerade hon ju något djävulskt och hon hade ingen som helst rätt att röra dig över huvud taget, och vakten borde få sparken direkt. Riktigt vidrigt beteende från bruden och vakten.. ledsen att du fick vara med om det.

 • Mathilda

  Fan vad du är stark Paulina! Tyvärr så är världen full av skit och tragiskt nog får du möta människor som vill dig ont alldeles för ofta. Men du är stark och du har jobbat och kämpat dig dit du är idag, inte många som lyckas och jag kan med handen på hjärtat säga att jag avundas dig. All kärlek till dig.

 • Stopppppp

  Du har träffat på dig på en klubb och jag visste inte ens att det var du förens en kompis sa det efter att du knuffat till mig när du skulle förbi.. Självklart ignorerade jag dig för du visade bara vilka attitydsprovlem du har, tjejernas attityd var inte ok men jag köper inte det att du var så lugn och trevlig som du vill verka i din text.. Aja har aldrig kommenterat förr men detta provocerade mig

 • Sevda Yetis

  Fyfan vilka vidriga människor det finns!!! Så otroligt omoget att leta bråk på klubb…
  Hoppas du mår bättre snart!

 • Linda

  Du borde kontakta ägaren och förklara händelseförloppet och beskriv hur vakten såg ut. Det här får mig att inte vilja gå dit någonsin! Jag bor i Göteborg men vakterna brukar inte vara rövhål.

 • Kate

  Ett vänligt tips: om du inte vill bråka med folk eller provocera tjejer på krogen så kommer du långt genom att inte peka finger och göra barnsliga grimaser över baren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *