Ett år sedan vi vann Paradise Hotel.

Idag på dagen så satt jag mot min bästa vän i finalen av Paradise Hotel. Jag svettades som ett djur och var så nervös och kunde fortfarande inte fatta att det var sant, det kanske låter töntigt. Men ingenting slår den känslan, adrenalinet som pumpade ut i kroppen just då. När Jasmine fick reda på att hon skulle vara med i Paradise, och jag fick veta det kort efter så ringde jag till henne och sa ”håll dig kvar förfan jag kommer att komma snart”, sen skämtade vi lite ”tänk om vi sitter i finalen ihop?”. Och det gjorde vi, jag och Eric mot dig och Freddie.

Och jag och Eric vi vann, jag visste att produktionen inte ville att jag skulle vinna. Varför vet jag inte. Men det sket jag i då, för jag vann ändå. Med Eric.  För exat 365 dagar sedan idag.

Paradise Hotel är ett sånt jävla äventyr och så jäkla roligt och jag är glad att jag fick uppleva det 2 gånger. Det har givit mig både erfarenhet och vänner. Tack för den resan.(och för er som inte fattar så spelade Paradise in innan det sändes på TV)

Nu är det dags att lämna över tronen till nästa säsong.

collageimage.php


(Visited 155 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. vv maj 20, 2015 at 9:43 e m

  Jag har en fråga.. Hur är det för dig när du tattuerar dig med tanke på att du har psoriasis? Jag har nyligen fått det och har innan två halvstora tattueringar men vill göra fler. Men min fråga är borde jag tänka på något speciellt ex. Vilken årstid m.m?? vet ju att det är bäst på vintern men psoriasisen brukar ju vanligtsvis vara bättre på sommaren. Alltså hur det funkar för dig och om du tänker på något speciellt innan! 🙂

  Reply
 2. Linnea maj 21, 2015 at 8:44 f m

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

  Reply
 3. Frida Hellström Ålander maj 23, 2015 at 11:33 f m

  Jag visst inte att både du och Eric vann. Slutade kolla när Jasse åkte ut, blev sur haha. Men va roligt att ni båda vann. Riktigt bra gjort! Både av dig och honom

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *