Det är morsdag som ni kanske vet nästa vecka. Xbeauty.se kör morsdagkampanj hela veckan med start idag med rabatterade produkter upp till 45% på massor av produkter, bland annat Xlash och Cicamed organiska hudvårdsprodukter. Skäm bort mamma eller dig själv med hudvårdsprodukter eller makeup =)

Det har även ett jättefint morsdagpaket ni kan kika på med en fin necessär med hudvårdsprodukter för halva priset.

Länken till alla rabatterade produkter hittar ni här: Klicka här för att komma till produkterna

morsdag-banner

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Intervju - Noomi Rapace Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *