Rekommenderar Skinsonic!

 

Om ni följt min blogg så har ni sett att jag för några månader sen fick pröva denna skönhetsprodukt som mängder av bloggare fått pröva och gillat. Tyvärr har jag bara använt den i små perioder tidigare men nu på sistone har jag använt den lite flitigare och kan med handen på hjärtat säga att jag märkt att den ger mig bättre hy och ett ökat lyster! Man ska inte förvänta sig mirakelresultat, men jag vet även andra bloggare som märkt skillnad av att ha använt den, så kan varmt rekommendera skinsonic!

skinsonic-001

Skinsonic Ansiktsborste kan ni köpa på Skinsonic.se och med rabattkoden skin20 får ni även 20% rabatt

 

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Mikaela maj 10, 2015 at 6:08 e m

  Slut på inspiration eller? Bara reklam överallt

  Reply
 2. mia maj 10, 2015 at 6:52 e m

  Kan du inte byta din header snart? Hade varit så sjukt roligt du har ju så jävla grymma tattoos och det lockar verkligen 😀

  Reply
 3. Fredrika maj 10, 2015 at 11:12 e m

  Jag köpte min för en månad och var i början skeptiskt, fast den funkar verkligen! Alla mina porer på pannan är borta och min hy är mycket lenare =)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *