På söndag är det mors dag det har väl ingen missat? Teddymania har just nu 30% på allting från me to you, hittade en massa fina  nallar där nu som man kan kombinera med blommor eller varför inte en fin mugg och påminna mamma varje morgon när de dricker sin kaffe om hur mycket man älskar henne. Glöm inte att köpa till ett kort också, ange kod ”me2you” för att få 30% rabatt på ditt köp. Om man beställer idag hinner man få hem det innan söndag också.
Skärmavbild 2015-05-27 kl. 15.12.01

Nallar här  Kort här  Mugg här

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Framme i Båstad Alexandra Nilsson - Släpper egen kollektion för Ur&Penn i höst! Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *