Tränings-mode!

Skrev ju att jag skulle börja komma igång med träningen efter några månader i Florida och det tycker jag man gör bäst med snygga träningskläder så jag har kikat på lite från Nelly som jag tänkte klicka hem, älskar de fina vattenflaskorna från BKR. Se direktlänkar till allt under bilden. Föredrar ni adidas eller nike, eller spelar det ingen roll? Jag tycker inte det spelar någon roll så länge det är snyggt 🙂

Skärmavbild 2015-05-02 kl. 15.51.39

Skor här  Flaska här  Mönstrade tights här  Nike tights här  Adidas top här
Nike top här  Sport-BH här

(Visited 38 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Jensvollen maj 7, 2015 at 2:10 e m

    Jag föredrar Nike!!
    Och skit kul att du har kommit igång med träningen! Skulle vara kul att se om du verkligen går in för det och bara kör stenhårt och överraskar alla 😀
    Du är grym Paow, kram!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *