Idag så åker jag hem!

Jag kommer hem idag! Har haft en sådan löjlig hemlängtan ett tag nu + att jag vart sjuk. Så tog in på hotell dom sista dagarna och har bara chillat & knappt festat sen i Torsdags vilket tillhör ovanligheterna här. Men Magaluf är underbart, vem älskar inte sol bad glada människor och fest? Dom som klagar på charterorterna är bara extremt bittra. För vad folk än säger, att det kan vara äckligt och grisigt. Men det blir vad man gör det till faktiskt. Ingen säger att man måste ligga bara för att man är i Magaluf, eller att man måste supa sig full varje dag.

Nä men jag känner mig för tillfället klar, egentligen så är jag knäpp som vill hem. Med tanke på att jag lämnar 30+ och byter ut dom mot ynka 10+ och regn.. Men det är väl svensk sommar? Fast det kanske inte är så konsigt att jag har hemlängtan med tanke på att jag vart hemma 3 veckor på 4a månader. Skärpning nu! Nu ska jag verkligen försöka njuta av bekävmligheterna hemma.

Jag tror ju väldigt mycket på astrologi, och jag är född den 14 oktober i Vågens tecken. Och Vågens kändaste kännetecken är att man har svårt att bestämma sig. Åh fan, jag märker av det mer och mer hela tiden att jag är våg.

11427692_10152827078575025_2181047657671035826_n

(Visited 20 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. maria juni 8, 2015 at 4:58 e m

  Du passar i rakt hår j var till magaluf några
  år sedan m gillar mer arenal o måste bara
  till alcudia alla säger det är bra där nu blir
  madicken glad när du kommer.

  Reply
 2. Malin juni 9, 2015 at 6:20 e m

  Men åh…jag som satt o hoppades att Jeppe o du skulle återses i magaluf😉 Hur hemskt han än betätt sig så va ni ändå söta ihop❤️

  Reply
 3. Malou juni 9, 2015 at 7:22 e m

  Gud vad fin du är!!

  Reply
 4. Hannah juni 9, 2015 at 8:24 e m

  Ja, du har även skorpionen i mars. Mars har med sex och djup och sånt att göra. Man märker av din skorpionsida ibland också 😀

  Reply
 5. Fanny juni 12, 2015 at 11:51 f m

  Hej paow! Jag vet att du antagligen inte kommer läsa detta, men jag måste bara få säga vilken inpirationskälla du är! Bara det att du vågar bjuda på dig själv i media är modigt. Sen vågar du skriva om de saker som alla tänker men inte vågar säga. Som tjej blir man lätt klassad som slampa för minsta lilla och det finns förväntningar från samhället (speciellt från killar) på hur en tjej ska vara. Jag har själv blivit utsatt för att blivit kallad slampa när jag haft samma ”moral som en man”
  Därför är du så jäkla bra som skiter i samhället och vågar skriva och lägga ut vad du vill!! Det hade varit jätte roligt om du hade gjort ett inlägg om vad du tyckte om detta ämne!
  ha dee

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.