Jag lever 

Jag lever, och jag lever mer än bara att finnas. Jag vet att jag valt en annan väg en många andra bloggare. Jag har rest, öppnat mitt sinne för att lära känna människor från hela världen, men framför allt så har jag skitit i att bry mig så jävla mycket om vad andra tror känner eller tycker. Jag har bara vart mig själv rakt igenom.

Jag har haft en talang för att skriva och för att framstå som intressant. Men det är nog tyvärr något jag tappat. Och jag har börjar inse det nu. Även om jag gått från att gå på galapremiärer till att jobba som bartender, ja det är väl bara att gilla läget. Även om det ger mig ångest. Jag bara lever för tillfället just nu, jag är 21 år. Och ja, jag utforskar livet lite extra bara där palmerna bor.  

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Frida juni 30, 2015 at 8:32 f m

  Du är en sjukt stor förebild för mig!❤️❤️❤️

  Reply
 2. JOSEFIN B juni 30, 2015 at 1:03 e m

  Vill du tjäna pengar på din blogg utan att du behöver ha tusentals läsare om dagen? Kika in hos mig och läs mitt senaste inlägg där jag tipsar och förklarar hur tjänsten fungerar 🙂

  Reply
 3. maria juni 30, 2015 at 6:16 e m

  Kul när d visar bilder om j vann pengar jag skulle resa mycket j tror smail är kär i dej
  sommaren är en stor besvikelse pga vädret
  trodde det skulle bli varmt men nej så synd
  ha det fint.

  Reply
 4. sandy juli 1, 2015 at 8:23 f m

  Kul att se en bloggare som lever lite 🙂 alla dom andra borde dra ut pinnen hehe. Ha de bra under palmerna 😀

  Reply
 5. Linn juli 1, 2015 at 7:24 e m

  Det är bra att du tänker så. Man ska även som stor bloggare njuta ut av livet.

  Reply
 6. Madde juli 2, 2015 at 9:23 e m

  Jag undrar var din söta katt är nånstans?

  Reply
 7. Caroline juli 2, 2015 at 10:29 e m

  Du är grym. Har alltid älskat din rakhet & ärlighet! Fortsätt likadant & fortsätt utforska livet! Man lever bara EN gång.
  Följ gärna min blogg där jag skriver om min kamp att försöka acceptera min psoriasis. Skriver massa strunt & självklart livet som mamma. Det är en rak & ärlig blogg där jag står för mina åsikter (lite som dig) Sluta aldrig vara du! 😘

  Reply
 8. Angelica juli 2, 2015 at 10:57 e m

  Det tycker jag inte att du har. Älskar fortfarande din blogg lika mycket som förut.
  Som du säger, du är bara 21 år. Det är då man ska utforska livet 😉

  Reply
 9. Petteri juli 3, 2015 at 11:22 f m

  Den som reser har alltid någonting intressant att berätta. Fortsätt med ditt resande så kommer du för eller senare ha nytta av den skrikvtalang du nämnde.

  Reply
 10. Noname juli 8, 2015 at 3:17 e m

  Fett! kör på!

  Reply
 11. J juli 13, 2015 at 5:31 f m

  Så du är bara 21 och redan förstört dig själv så mycket med din livsstil?! Stackars lilla.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *