Jag lever 

Jag lever, och jag lever mer än bara att finnas. Jag vet att jag valt en annan väg en många andra bloggare. Jag har rest, öppnat mitt sinne för att lära känna människor från hela världen, men framför allt så har jag skitit i att bry mig så jävla mycket om vad andra tror känner eller tycker. Jag har bara vart mig själv rakt igenom.

Jag har haft en talang för att skriva och för att framstå som intressant. Men det är nog tyvärr något jag tappat. Och jag har börjar inse det nu. Även om jag gått från att gå på galapremiärer till att jobba som bartender, ja det är väl bara att gilla läget. Även om det ger mig ångest. Jag bara lever för tillfället just nu, jag är 21 år. Och ja, jag utforskar livet lite extra bara där palmerna bor.  

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *