Magaluf tips!

Magaluf är ju en av dom populäraste semesterorterna för unga svenskar att åka till för att festa, supa och ligga. Det är en del av det, men det finns faktiskt en massa saker att göra här. Nu är det fjärde året i rad som jag är här. Och eftersom att jag jobbat i bar så har det betydligt att  det blivit att jag sovit länge, så det har tagit en aning längre tid för mig.

Vi kan ju börja med restauranger. För vem ÄLSKAR inte mat?

La Bodega – Nästan alla svenskar vet var det ligger, det ligger nära E4an. Dom har JÄTTE god mat, speciellt deras kött! Enkelt och relativt billigt, perfekt för middagar!

Screen Shot 2015-06-06 at 08.04.12

Sakana Sushi. För oss som älskar sushi, och nu tänker ni säkert. NÄ men gud vad läskigt att äta rå fisk utomlands. Tyckte jag också förut, men det är en VÄLDIGT fräsch resturang kedja som finns på några ställen här i Mallorca. Har ätit där jätte ofta och det är typ den godaste sushin jag ätit i hela mitt liv. Och detta ligger bredvid Magaluf(ca 15 mins gångavstånd då det ligger i PALMA NOVA)

uteserveringen main

My Thai – Är en thai resturang som också ligger i Palma nova. Riktigt bra thai mat, typ bättre än i sverige. Ligger bredvid Sakana typ.

my-thai

Sen så finns det lunch alternativ, E4an. Som väldigt många äter på. Är även ett populärt fördrinksställe. Dock så är jag inte allt förtjust i husmanskost men jag vet att väldigt många tycker om det. E4an har även en middagsmeny men det var väldigt länge sedan jag åt där.

Digital Image
Digital Image

Fest/mat

Grabbarna Gursch Beach Club -. Är ett ställe där det både är fester, och god mat. Dock så kan jag tycka att det är jobbigt att äta där med tanke på att det är en beachclub och hög musik. Fast musiken är ju bra så det är nice. Finns fräsha cocktails, frukttallrikar, frukost, lunch middag you name it. Bra häng för er som vill festa till det dagtid, eller bara sola och bada.

91 10365992_10152448476999819_8719185591550308004_n

 

Nikki Beach. Alla vet väl vad Nikki Beach är? Det är världens kändaste strandklubb koncept. Dock så är det svindyrt. Men maten är svinbra, både på kvällarna och på dagarna. Erbjuder fest, för dom som vill. Sol för dom som ville eller bara vill äta. Detta är mitt favoritställe i magaluf!

nikki-beach

 

 

Och ja, sen så är det ju fest som gäller. Och grabbarna grus magaluf är enligt mig den ROLIGASTE nattklubben jag vart på om man bara tillåter sig själv att ha kul och släppa lös sin inre 15 åring i sig :p

(Visited 1 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Hanna juni 6, 2015 at 11:46 f m

  Shit vad sooooooft!
  Du förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  Reply
 2. Olivia juni 6, 2015 at 8:16 e m

  Åh härliga ställen! Nån gång måste jag tilll dessa ställen, står nu på min bucket list hehe 😉

  Reply
 3. Lizette juni 6, 2015 at 9:35 e m

  Om ett och ett halvt dygn är jag opererad! 😀

  Reply
  1. True juni 10, 2015 at 12:09 e m

   Jaha

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *