Rea fynd

Just nu är det flera olika hemsidor och butiker som har massa rea på gång, jag tänkte hjälpa er lite på traven här med några snygga produkter från rean på nelly och ellos, riktigt snygga plagg till fyndpriser.
Screen Shot 2015-06-25 at 12.13.20

 

1. här  2. här  3. här  4. här  5. här 6. här  7. här

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)
  • Gabriella

    Är du intresserad av att bo på soliga Malta eller samtidigt resa världen? 🙂

    http://www.olcamalta.com/

  • Sandra

    Hej hej. Såg på instagram att du saknar din katt… men måste bara påpeka att jag som också äger en hund dock förstår inte hur du kan lämna bort ditt djur så mycket. Fattar att du ser till att hon har det bra men du är fortfarande inte med henne. Och när du väl är i Sverige så verkar du knappt vara hemma endån. Att ha ett djur är inte att att kela lite ibland utan att umgås. Tänk lite extra på detta för när den dagen kommer när du inte får ha henne kvar hos dig så kommer du ångra dig något så otroligt för du älskar ju henne det ser man. Ha en bra söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *