7 Comments

 1. Ps juni 23, 2015 at 5:40 e m

  du passar så bra i bikini!

  Reply
 2. lalalaa juni 23, 2015 at 6:43 e m

  Så fina!

  Reply
 3. Frida Hellström Ålander juni 23, 2015 at 9:39 e m

  Riktigt snygg bikini!!

  Reply
 4. Elin juni 24, 2015 at 6:52 f m

  Hejsan!
  Jag är en av de lite äldre som tänker ta o skälla på dej lite åt min lillasyster. Hon som så många andra har följt dej år efter år, hon har suttit i soffan o slaviskt följt p.h varje kväll med sina kompisar o de har hejat på dej hela tiden o du är deras idol. Varför struntar du i dina läsare? De som följt dej i alla år? Det är tack vare dom du får lön?! En annan får slita röven av sej för att få ihop den summan du får , kan du ha förståelse för att de sticker i ögonen?
  Säger åt min lillasyster att ge fan i din blogg bara för att du just inte förtjänar att ha så trogna läsare, men hon hoppas på att de ska vara ett ordentligt blogginlägg nån gång. Men de kommer ju aldrig…. Tycker du rent ut sagt är en bortskämd , otacksam skitunge som tar allt för givet.
  En dag tar det slut…. Då kanske du kommer ångra att du inte la 15 ynka minuter på ett blogginlägg.

  Reply
 5. Hanna juni 24, 2015 at 8:52 f m

  Men shit vilken snygg kropp du har! Och var hittar du alla snygga män? Kan man få byta liv med dig?

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  Reply
 6. Andre W juni 25, 2015 at 8:53 f m

  Snygging. Gillar din stil !!! Hot !

  Reply
 7. Fråga juni 25, 2015 at 7:14 e m

  Har du slutat blogga?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *