This outfit!

Hur fint är inte allt detta? Tänk er till stranden eller en dagsfest? Så fint! Spana in mer här

Skärmavbild 2015-06-04 kl. 12.48.36

Crochet top här  Chrochet shorts här  Kimono här  Sandals här  Metallic tattoos här

(Visited 35 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Sandra juni 8, 2015 at 5:17 f m

    Hej paow jag har läst din blogg i flera år och jag tycker du är en tvär skön tjej så fortsätt blogga och skriv mer inlägg, anledning att alla läser din blogg är för du är typ alltid ärlig och säger vad du tycker men det senaste så lägger du typ bara ut reklam för olika onlineshop hahaha inte så roligt att läsa direkt. Vill bara peppa dig till att inte tappa det utan fortsätt som du gjorde innan gör din egna grej för det är vad dina läsare gillar. har aldrig skrivit på någons blogg innan så vet inte hur jag ska avsluta min kommentar så det får bli avslutet haha ha det bäst 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *