Lyssnar på Podcast…

Jag är lite för ”dampig” för att lyssna på podcasts och tycker egentligen att de är lite för långa och för lite som händer när man lyssnar men eftersom att Daniel har en pod så har jag börjat lyssna på den. Jag tänkte lyssna på ett avsnitt bara för att säga att jag lyssnat men nu har jag lyssnat igenom alla avsnitt som kommit hittills och jag tycker den är grym! Jag säger inte det bara för att det är min vän faktiskt, jag hade lika gärna kunnat skita i att skriva det här om jag inte gillade den på riktigt liksom men jag tycker att podden är värd att tipsa om.

Podcasten heter Clueless och nytt avsnitt släpps varje torsdag i Podcast-appen på iphone, Itunes (här) och i like radio (här). Den handlar om massa grejer som man undrar när man är ung. Ångest, kompisar, skolan, relationer, stress, grupptryck, komplex. Allt sånt som man undrar och har frågor kring som ung och tror att man är ensam om. Men samtidigt är den rolig och glad. Grymt!

11798285_10155911520855128_792677317_n

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *