Vegetarian 

Jag har inte ätit kött på 2 veckor, och har minskat mitt köttintag drastiskt dom senaste veckorna. Det är som sagt svårt att gå från 0-100 på en gång. Men jag har inte ätit rött kött och minskat när det kommer till kyckling. Och jag är stolt över mig själv, och jag kommer att fortsätta. Kanske blir det någon råbiff framöver. 

Och jag slutade bara inte att äta kött för djurens skull, utan för min egen. Jag har känt mig betydligt piggare, fått mer lyster i hyn och jag känner mig stolt över mig själv samt min psoriasis är bättre . Nu ska jag bara sluta äta kyckling och fortsätta äta fisk och skaldjur som jag älskar. Jag slutade äta rött kött för min psoriasis, och den har blivit så mycket bättre. Har knappt något alls längre! 

High five t mig själv!  

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Nina juli 22, 2015 at 8:55 f m

  Otroligt bra gjort! 😀 det ska du verkligen ha beröm för! Har också funderat på att göra samma sak p.g.a. hälsoskäl men inte alls lyckats lika bra. Ska nog göra ett nytt försök nu, med att göra det gradvis som du skrev 🙂 tack för inspirationen!

  Reply
 2. Gabriella juli 22, 2015 at 1:03 e m

  Snälla kalla dig inte vegetarian om du fortfarande äter kött. Om du ska fortsätta äta fisk och skaldjur heter det pescetarian. Och med råbiff på det heter det blandkostare.

  Reply
 3. VeganPower juli 22, 2015 at 11:49 e m

  Lycka till och hoppas att du blir ett med livsstilen som bara har fördelar. För hälsa, djuren och miljön. Börja äta helt ekologiskt också och drick mindre alkohol så ska du se att psoriasisen lägger sig helt snart 🙂 Vegan for life!

  Reply
 4. Becca juli 23, 2015 at 8:57 f m

  Så bra! Vad duktig du är 🙂 Jag är själv helt vegeterian 🙂 Tyckte det var jättesvårt i början kommer jag ihåg. Men nu är det inte alls några problem. Är absolut inte ett dugg sugen på kött längre, det gick över väldigt fort faktiskt. Det finns ju så många bra alternativ till allt, så det är ju inte så svårt egentligen 🙂

  Reply
 5. True juli 23, 2015 at 8:04 e m

  Jag slutade äta kött för ca 10 år sedan. Hade mycket eksem innan men de har minskat sen jag blev vegetarian. Gör det av hälsoskäl samt för att jag tycker att livet är heligt. Det gäller allt liv. Kan jag överleva utan att något djur ska behöva sätta livet till för att fylla min mage så väljer jag självklart det.

  Reply
 6. amanda juli 26, 2015 at 10:41 f m

  Gud vad roligt, och bra jobbat! Det gör verkligen mer än vad man tror!! Bilden stämmer så himla bra haha har i princip bara fått höra massa negativt sen jag blev vegetarian, vad är det som är negativt med det liksom? Tvärtom så gynnar det ju på så många olika vis sen mår min kropp bättre än någonsin. Konstigt hur många människor reagerar på vegetarianism.

  Reply
 7. Julia juli 26, 2015 at 6:59 e m

  Ett tips är att kolla facebook gruppen ”veganer och vegetarianer 2.0” där finns massor av tips och inspiration för vad en kan äta osv!

  Reply
 8. Anna augusti 1, 2015 at 11:25 f m

  Sluta säg vegetarian om du fortfarande äter fisk! De är typ de värsta som finns! Du äter blandad kost nu, du är inte vegetarian

  Reply
 9. Anna augusti 1, 2015 at 5:43 e m

  Läs vegomyten innan du gör ett beslut:) Läsvärd!

  Reply
  1. Tilda augusti 9, 2015 at 5:14 f m

   Eller, läs en bok som faktiskt är baserad på fakta! Den där är så löjlig att jag inte ens vet var jag ska börja.

   Reply
 10. Pingback: Nu ska hon bli vegan | Bloggbevakning Nöjesguiden

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *