Dushar

Alla som känner mig vet att dusha/bada är som terapi för mig. När jag känner att jag vill vara lite för mig själv och bara tänka och må bra. Sjukt kanske, men det har också fått mig att inte kunna dusha under 30 min minst. Även när jag har brådis.. 

Någon som har samma problem? Haha. 

Drömdushar <3 

    
    
   

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Josephine Qvist - LÄNGRE HÅR MED VINGUMMI Sandra Lindahl - Shoppingtips Sandra Lindahl - Älskade River Island Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22
  • J

    Japp, jag känner igen mig.. Kryper ihop till en boll på golvet med duschmunstycket på knäna så det sprutar extra varmt på bröstkorgen så är man helt rödflammig när man är klar.. Man känner sig inte speciellt tuff då, haha!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *