Nytt hår! 

Mitt hår före och efter. Jag fixar alltid mitt hår hos @swedishnatural(på instagram) som ligger på Rådmansgatan i Stocholm! har gjort mitt hår där i flera år och blir lika nöjd varje gång! Det är också till ett rimligt pris. Det finne även clip on (clips) hår som man kan köpa i både butik och på hemsidan! In på HTTP://swedishnatural.se Swedishnatural.se
Före:  

 
Efter  

    
 

(Visited 1 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Sara augusti 5, 2015 at 1:34 e m

  Supersnyggt! 😀 Såg du satt igång med träningen och slutat röka: YOU GO GIRL!

  Jag brukade själv väga 117kg, gick ner 58kg. Nu är jag påväg uppåt igen tyvärr, men
  efter nyår börjar en ny viktresa för mig. Puuh!
  http://hajnal.se

  Reply
 2. Emelie augusti 5, 2015 at 2:46 e m

  Bra blogg. Jag har en grym tävling kolla gärna in den.

  Reply
 3. louise augusti 5, 2015 at 10:11 e m

  Åh, va fint det blev! Riktigt fin färg!!

  Reply
 4. annika augusti 7, 2015 at 5:55 f m

  Hahaha dina miner i spegeln. 🙂

  Reply
 5. V augusti 8, 2015 at 10:36 f m

  Så snyggt! Både före & efter! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *