Tappat fokus.

Mår faktiskt bättre än vad jag gjort på länge. Jag har liksom vant mig vid att vara hemma i Sverige, även om jag tjatar mega mycket om min charter abstinens. Sen att mina sömnproblem inte är något att leka med då jag vaknar mellan 13-16 på eftermiddagen typ varje dag, men det är ett annat problem. Jag behöver lite mer rutiner, och jag borde satsa på att gå upp runt kl 11 till att börja med. 

Vaknade iallafall nyss, kanske för att jag typ har den värsta träningsvärken i rumpan som jag har haft i hela mitt lilla liv, eller för att jag är ute på Ekerö och vill njuta av dom sista sommardagarna ? Jaja, hörs lite senare 🙂  

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Enkelt augusti 25, 2015 at 4:52 e m

    Hoppas det blir ännu bättre snart!
    Titta gärna förbi hos mig idag, pratar om hur vi kan få vardagen vackrare och enklare med små medel, kanske det kan hjälpa lite, kram

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *