Blod tjockare än vatten?

Paradise hotel!

Har fått frågan om jag kollar på Paradise hotel? Och svaret är att såklart jag gör det, känner en del personer som är med där. Bland annat Jennifer Emma Johnny Oliver Didi och Adrian

Och ska jag vara helt ärlig så känns mycket att det som är med fejk, och utan att nämna några namn så det känns som att en del av dom försöker efterlikna karaktärer som redan har funnits istället för att faktiskt vara sig själva. Men på ett sätt så förstår jag dom! Det har vart två st  stjärnspäckade säsonger med starka karaktärer så såklart så måste ju deltagarna känna press på sig själva. För att dom vill ju göra den bästa säsongen någonsin. Och jag hoppas att dom lyckas med det faktiskt. Dock så är det ju väldigt lite sex med i denna säsongen då det bara är typ en person till som kommer att ligga i pogrammet? Så jag fattar inte varför dom gjorde reklam att det skulle vara ”mer sex”.. Falsk marknadsföring?

Jaja. Man ska ju inte jämföra egentligen. Precis som man aldrig ska jämföra sin nya kärlek med sitt ex. Men det är ju lite svårt när man sitter här och är avundsjuk på att dom faktiskt vart i Mexico och haft så jävla kul. Men nu till det jag egentligen ville skriva om.

Är om TVILLINGARNA som kom in dit. Och att den ena bruden snackar skit om den andra? Okej om det kanske hade vart din kompis. MEN DIN JÄVLA SYSTER? Om ni kommer ihåg vad Jasse gjorde för mig förra säsongen? När hon offrade sig, för att jag skulle få vara kvar då vi var värdigt bra vänner sedan tidigare. Det är ren kärlek. Men det tvillingarna gör mot varandra? Det är på riktigt skämmmigt! USCH FY OCH BLÄ. Och jag hoppas från botten av mitt hjärta att hon Emelie är NEXT ut från hotellet.

Skärmavbild 2015-09-07 kl. 18.44.49.png Sofie-och-Emelie-1

 

(Visited 181 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. stjärna september 18, 2015 at 1:40 f m

    Är man som du en ph stjärna med kontakter kan du påverka vilka som får ”behörighet” delta?
    /Woppi

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *