Heldag med Jullan.

Började dagen med att möta upp Julia och gå till Vapiano och äta frukost. Blev en cesarsallad och sen så gick vi och hälsade på vår vän Daniel som har en susuhitruck som förövrigt har AS god sushi. In och läsa mer om den på http://sushitrucken.se !

Vi strosade runt lite på stan och kom verkligen inte på vad vi skulle göra. Vi kände inte för att shoppa, inte för att träna och inte för att äta. Nä då bestämde vi oss för att gå på skansen! Sjukt länge sen man var där och det finns faktiskt så mycket mer än bara djur där. Fast det enda som jag tyckte var värt var att gå in på terrariumet, allt annat var typ stängt. Men det var ett bra sätt att döda lite tid på.

P9380161 P9380157 P9380152 P9380171

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *