Jag är Pansexuell.

Pansexuell är ett väldigt främmande ord för vissa men jag tycker att det borde komma fram mer. Då det finns många där ute som undrar var dem är för något, jag har gått runt och undrat om det faktiskt finns ett ord för vad jag är. Jag har även insett att det är viktigt att få ett ord på vad man är istället för att yrka ifrån sig som jag så många gånger gjort ”men jag är typ bi, fast jag blir inte kär i tjejer”..

Här kan ni läsa en artikel om min sexualitet! http://bloggar.expressen.se/paradiset/2015/09/10/paulina-paow-danielsson-kommer-ut-som-pansexuell/

Screen Shot 2015-09-17 at 15.14.21

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Frida Hellström Ålander september 19, 2015 at 9:43 f m

  Obeskrivligt bra när kända människor är öppna och visar det i media, det behövs! 10 poäng till dig!

  Reply
 2. Lisa september 20, 2015 at 12:06 e m

  Förstår dock fortfarande inte skillnaden då bisexuell gå under samma förklaring.
  Gäller detta även djur? Om man är pedofil, kan man även vara panofil?

  Reply
 3. Jennipher september 23, 2015 at 1:35 f m

  Alltså Paulina, tack. Jag grät nästan när jag läste artikeln, är själv pansexuell och det finns så lite info och så få officiella personer som är öppna om pansexualitet. Så för mig och säkert många andra var det så otroligt fint att du kom ut och att du länkade till en artikel om pansexualitet i ditt blogginlägg. Verkligen ett så stort tack! All kärlek till dig ❤️

  Reply
 4. Sandra september 23, 2015 at 7:24 e m

  Du är promiskuös och har låg moral är själva sanningen. Samtidigt vill du ha uppmärksamhet
  och gör allt för att få det.

  Reply
 5. Jesper september 24, 2015 at 9:52 e m

  Tack Paow!!! Så himla bra att du skriver om detta och förklarar så bra i nyheterna. Det gör att väldigt många människor får lära sig något nytt. Lisa och Sandra, era kommentarer känns väldigt tråkiga/konservativa/primitiva… Den uppmärksamhet Paow får i denna fråga är superbra. /Jesper, också pansexuel

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *