Ofrivilligt fredagsmys. 

Har seriöst aldrig mått såhär dåligt, spytt, haft så ont i halsen så att jag gråter. Inte kunnat äta någonting och tempen har stannar på 39.8 och vill inte ner. 

Var ju hos läkare igår och var bombis på att jag hade halsfluss, men icke. Tydligen stuprörskatarr ? Eller nåt, men jävligt dåligt mår jag i alla fall. Så nu är min pojke och alla jag känner ute och super och jag ligger i soffan helt hög på hostmedicin. Kul. Ringde till akuten och grät för att jag inte fick luft pga av så mycket slem som jsg har i halsen utan att kunna harkla upp det 🙁 det gör för ont. Som tur var kom min fina extra pappa hit och tog hand om mig, köpte yoghurt och cola och mutantmedecin <3 så nu mår jag lite värre iallafall. 

Godnatt på er!  

    
    
    
    
 Y

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *