SPRING SPRING SPRING.

Och nej jag menar inte vår, utan det är det här pogrammet #TV4Spring som jag tjatat så mycket om. Och för er som läser min blogg som har lite bättre koll eller är lite äldre så är det som pogrammet ”På rymmen” som gick på 90-talet.

Då är det jag och Linus Svenning i ett team, och Erik&Mackan i ett annat. Och vi ska jaga fyra olika par genom städer som vi inte kan. På tv4play så gick Spring 8a timmar om dygnet Live där det var folk som satt inne på liven och gav oss adresser och tips om vart dom var. Men flera av springarna har så kallade spanare/snorungar lite överallt som varnar dom när dom kommer så dom ser oss, vilket dom inte får. Vi måste få dom på film innan dom ser oss, så vi kan skicka den till ledningen för att sen få godkänt. Och det paret som blivit mest filmade under veckan blir av med alla pengar.

Juste, sen så går det även live på Lördag kl 20.00 på TV4 så missa inte!

Här kan ni se dom tidigare avsnitten!

Halmstad:

 

Malmö:

Hässleholm:

Telleborg:

Helsingborg:

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *