"åka ett grabbgäng till cypern"

Jag som många andra regerat över kvinnosynen i årets Paradise Hotel, och jag vet inte om det är för att jag inte är med själv som jag ser det. Dock så är ju killarna yngre i det här årets Paradise än vad dem vart dom tidigare åren. + att alla killar är typ göteborgare? Göteborgare verkar över lag vara mer grisiga.

Sen att killarna klagar över hur tjejerna ser ut? Kolla på er själva och skaffa er lite egen kropp innan ni ger rätten till att kommentera andra. SEN GE DOM MÄN, INTE POJKAR. Tar man in pojkar så är det Paradise hotels fel, inte killarna egentligen. Dom vet ju inte bättre.

Min vän jennifer skrev ett inlägg på sin blogg, läs hela här http://www.tv3.se/paradise-hotel/jennifer-alabi

”Som många kanske har märkt så är det inte så mycket sex i denna säsong. Tycker inte ni det är bra? För annars klagar alltid folk att alla är horor för att man knullar. Inte för att jag har nånting emot det, tycker alla ska få ligga om dom vill. Det som är störande är hur killarna beter sig för att dom inte får ”

paradise-hotel-utvald

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Munktrion oktober 6, 2015 at 6:17 e m

  Hej följ oss gärna på instagram: munktrion. Vi har just nu ett erbjudande med en frågestund på bloggen munktrion.devote.se tack för din kommentar! Ha en munkig dag. 🙂

  Reply
 2. Fanny oktober 7, 2015 at 12:42 f m

  Vadå ta in män, inte pojkar? Du själv är ju bara barnet, vad gjorde du där? Och män är inte med i paradise hotel, pojkar är. Män vet bättre, män är klokare än så. Så nä..pojkar och flickor passar in, hur bra som helst.

  Reply
 3. Anonym oktober 7, 2015 at 2:57 e m

  Haha, du har så himla rätt! Plus att de är riktiga mobbare med, usch. De beter sig som små barn.

  Reply
 4. Nathalie oktober 7, 2015 at 3:47 e m

  Aa du vet Mos, han har ju vart med varenda tjej runt om i Göteborg, dock fattar jag inte varför för jag känner flera som säger han har en kort tjock korv (typ som en cola burk säger min syster) haha fy va äckligt vaaa

  Reply
 5. vgb5tg4 oktober 8, 2015 at 11:09 f m

  men snälla kolla er säsong? va ju ännu värre.

  Reply
 6. Beyonce oktober 9, 2015 at 9:56 f m

  Alla som födds i Sverige har rätten att kommentera andras utseende.

  Reply
 7. Liv oktober 10, 2015 at 11:42 f m

  Som göteborgare håller jag inte med om att göteborgssnubbar är värre än andra. Det handlar helt enkelt om, precis som du skriver, att de är POJKAR. Snubbiga, omogna småpojkar. Samtidigt är det ju produktionens fel som väljer ut (manliga) deltagare utan varken emotionell eller ”konventionell” intelligens. Resten av ansvaret ligger på individerna som väljer hur de agerar.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *