Jag som många andra regerat över kvinnosynen i årets Paradise Hotel, och jag vet inte om det är för att jag inte är med själv som jag ser det. Dock så är ju killarna yngre i det här årets Paradise än vad dem vart dom tidigare åren. + att alla killar är typ göteborgare? Göteborgare verkar över lag vara mer grisiga.

Sen att killarna klagar över hur tjejerna ser ut? Kolla på er själva och skaffa er lite egen kropp innan ni ger rätten till att kommentera andra. SEN GE DOM MÄN, INTE POJKAR. Tar man in pojkar så är det Paradise hotels fel, inte killarna egentligen. Dom vet ju inte bättre.

Min vän jennifer skrev ett inlägg på sin blogg, läs hela här http://www.tv3.se/paradise-hotel/jennifer-alabi

”Som många kanske har märkt så är det inte så mycket sex i denna säsong. Tycker inte ni det är bra? För annars klagar alltid folk att alla är horor för att man knullar. Inte för att jag har nånting emot det, tycker alla ska få ligga om dom vill. Det som är störande är hur killarna beter sig för att dom inte får ”

paradise-hotel-utvald

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *