Göteborg 

nu så är jag och Jasse påväg till göt la Borg! Vi ska möta lite vänner och tindra lite haha.  

    
   

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (14)
 • Frida Hellström Ålander

  FYI, vi göteborgare uppskattar inte att man säger ”Göt la borg”. Vi tycker att det är fruktansvärt tråkig humor

 • Sara - Från 117kg till 59kg

  Fina fräcka flickor 🙂 Hoppas ni fått det riktigt trevligt i Göteborg!

  http://hajnal.se

 • Niklas

  Tindra som tinder?
  Snygg piercing btw.

 • s

  tindra i verkligheteen el på tinder förmodligen i både o verkligheten o i drömmen om man e m digg.. ehh, inget solarie behövs, bara sola i din aura o grillande utstrplning, sol, sol sol. västas ordet. alla e solar men vissa haters ha lite miln framför solen. d känner sig nog bekväma m dig. så d tar ut lite deomoner på dig för att d könner sig så pass trygga m dig för du e en så oass söt modig öppen liten tinder tinderande ängel, snö öngel o kate.. el kato skulle d stå. damn u auto korrekt, korrekta npn annasn rumap!! min e fin kardashian sized beind, aight???!!! OK

  du fick 2 st hjärtan, o hon bara 1.. undra vad hon tyckte om det.. du har nog bärit mångas hjärtan, men vem har bärit ditt?P

  men du ghar ju en ring i nösan.. en gång en kille sa till mg vo måste skaffa en ring till dig. ja tyckte d vaert lite tidigt så ja ba va.
  han bara; till nosen!! ja ba ok

  men va m den killen som du vill sötta en ring i näsan på!! ell på fingret, el
  som du vill sätta din paow ring pp.. inte nöjja sig m den som bara vill ha din. använda bägge dina hjärnor. du e fin klar som solen lysa sjävulen höälsar , ps klart slut varuls tjut . STUDS MATTAH. ÄKTA. rohypnol. kan du vönja dig. själ=fin. . du.. 8-9. 12 elvan gregor. 89

 • Amanda

  https://aamandasblogg.wordpress.com
  Ska vi skylla på muslimerna för det i Paris? Kolla mitt inlägg om detta

 • Liss

  Vaaad hände med dig och din pojkvän!? Snälla berätta <3

 • Amanda

  Följ min resa till Karibien. Bloggen handlar om min vardag, fester och mycket mer! https://aamandasblogg.wordpress.com

 • C

  Har du blivit utsatt för en våldtäkt, sexuellt utnyttjande eller ett övergrepp?
  Du är inte ensam <3
  tidsliv.blogg.se

 • Johanna

  Hej, är ingen som följer dig egentligen (följer ingen blogg) men just nu delas ett visst inlägg från en fb profil ”Paulina Danielsson” med hemska politiska och rasistiska uttalande. Och massa människor skriver ”gillade paow förut men inte längre…” men känns att profilen ganska tydligt är fejk. Inte lätt för alla att veta. Men inte rätt mot dig så ville nämna det då det skapat vissa kravaller:) https://www.facebook.com/paulina.d.danielsson?__nodl

 • mimmi

  Jag är inte en sån typ som brukar skriva hat. Jag har aldrig gjort det. Men när jag ser ett sånt inlägg på Facebook vill jag bara spy. Hur fan kan man säga så? Hur fan kan man dra massor av människor över en kam? Visst det kanske är så att ISIS bombarderar Sverige, men att du säger att alla muslimer är sånna får mig att nästan tycka synd om dig för din ointelligents. Det är några människor som är dumma i huvudet men då kan du inte säga att alla muslimer är det. Ovh du gillar ju inte heller att dem kommer och bor i sverige. Utan invandring och flyktingar så skulle inte vår välfärd hålla. Den bygger på att folk kommer hit och arbetar. Våra skickligaste doktorer och dem flesta som jobbar på ålderdomshem kommer utifrån. Och jag fattar inte hur du inte kan fatta, att det är vi som är satt dem i krisen att dem måste flytta inte alla såklart, inte dem som flyr ifrån krig. Men dem som flyr från klimatet. det är vi som har gjort att klimatet har blivit som det är, så det minsta vi kan göra är att ta emot dem och välkomna dem med öppna armar. Jag tillhör inte nån religon men han som skapade världen gjorde inte alla länder för att visst folk skulle bo just i ett land, utan hen gjorde det för att alla skulle ha nån stans att bo.

 • s

  jq önkah att jag.h va tindeer .

 • s

  tinderella å kossan råsa m.
  med en sak i nosan ledas i

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *