Jag ska gå en DJ kurs. 

Så jag flyttar till Göteborg på måndag. Det känns typ som jag flyttat till Göteborg med tanke på hur mycket jag vart där senaste veckorna. Och jag som knappt gillar Göteborg, eller jo jag gör det i smyg. Haha.. Synd bara att majoriteten av människorna där är rätt osköna, men som tur är så har jag ett gäng sköna människor där som jag brukar umgås med <3  

     

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Emelie november 27, 2015 at 3:43 e m

  Haha va?! Är du allvarlig? Göteborgare är de skönaste människorna i Sverige. Du har helt enkelt varit på fel ställen. // Göteborgare!

  Reply
 2. Liza november 28, 2015 at 6:50 e m

  Väldigt avancerat …. he, he

  Reply
 3. jessie november 28, 2015 at 8:15 e m

  vi i Göteborg är dom skönaste 😉

  Reply
 4. Lillabus december 2, 2015 at 3:33 e m

  Är Göteborgare som är sköna och stockholmare som är osköna.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.