Bara jag

GODMORGON från mig. Uttråkad till döds och röksugen. Så tänkte bara uppdatera er om vad jag älskar och ogillar. Om det har hänt något sen sist jag skrev om det. Trycka här för att läsa det gamla inlägget.
Älskar katter, sosse/kommunist är ett skälsord punkt. Favoritmat? Fransk råbiff. Straight för tillfället. tatueringar. Färggladda nagellack, kort hår. På tok för snäll. Streetsmart. Liberal, såsom till droger att ligga i TV(det är ju bara sex). Okåt. Älskar tecknad film. Games of thrones(mother of dragons <3 ), Paradise hotel, grisiga badboys utan framtid, Min absolut STÖRST fobi någonsin är björnar, jag gråter om jag ser dom på tvn äckliga djur! 
Dille på cigaretter. Allt går som jag vill. Pojkar under 20 <3, instabil, grisig på fyllan, ofukserad, trögtänkt, Maddiken(älskarälskarälsakr), på söder vill jag leva & dö, snowboard killar, magaluf, inte legat på ett tag, Samir Badran, Aina lesse, Daniel Paris, Ellen Bergström <3. ligga i tv igen, träning</3 hatkärlek, SALSASÅS! Hatar björnar mer än ALLT. Borlänge är sveriges hemskaste stad, #vägralöshår, städa suger, sämst på att ta emot komplimanger, tandläkaren suger, gillar ormar.
Sen så tycker jag att vi ger bort våra jobb som inte finns med pengar vi inte har, och bostäder som vi inte äger. Det låter väldigt logiskt. Alla måste ju få ha det lika dåligt. Nä vänta, det var SOSSARNA! Mitt hat förkommunister växer. 

   

(Visited 1 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Frida december 28, 2015 at 4:24 e m

  Varför tycker du att just Borlänge är Sveriges hemskaste stad? 🙂

  Reply
 2. anki december 28, 2015 at 8:39 e m

  Lr ha det lika bra…

  Reply
 3. Eve december 29, 2015 at 2:35 e m

  Bara hur du blandar ihop Sossarna med kommunismen (är ju annars V som har den historien i bagaget) är bara ett bevis på hur okunnig du är när det kommer till denna frågan, men antagligen har du heller inget intresse för de utan vill väl försöka provocera fram en kommentar eller två antar jag. Här får du en! 🙂 Kapitalism då, av ren nyfikenhet. Vad tycker du om det? Själv är jag Vänsterpartist och tycker det är en självklarhet att man ser till att ingen människa är fattig innan man hjälper andra människor att bli rika. Man ger efter förmåga och tar efter behov. Dessutom är kapitalismen inte hållbar, varken socialt eller miljömässigt. Jag har fått uppfattningen av att de du kallar ”Sosse” inte stämmer överens med vad en Sosse faktiskt är utan är mer den Nid bilden som Moderater skapat av Sossarna (och vänstern) för att lura, ja faktiskt, människor att ogilla dom. 🙂 Tycker det är synd att du som är en jävligt smart och open minded tjej i övrigt inte tar dig chansen att förstå människor med andra tankebanor än du, tror ditt hat hade minskat då faktiskt, även om du antagligen inte kommer ändra dina egna åsikter ^^.

  Reply
 4. Slinka december 30, 2015 at 6:30 e m

  Har aldrig kommenterat en blogg i hela mitt liv, läser vanligtvis inte din blogg heller. Men fy sjutton vad du är korkad. Tragiskt.

  Reply
 5. filippa januari 1, 2016 at 5:14 e m

  Jävligt bra inlägg om du vill förstärka din bild som blåst bimbo haha. Jag hoppas verkligen detta är provokation från din sida annars blir jag fan rädd för att skolan i sverige inte funkar.

  Reply
 6. Penny januari 3, 2016 at 12:34 e m

  Tror inte hon är korkad. Tror hon är drogpåvekad. Då brukar man kunna tala sådär osammanhängande.

  svar: Eller så är man bara lite skev och inte så noggrann. Livet blir roligare då 🙂

  Reply
 7. sandra januari 9, 2016 at 2:07 e m

  Finns inge värre än rödnissar. Dom tror sig kunna och veta allt. Respekterar inte andras åsikter och skapar hat och grupperingar i samhället.

  Reply
 8. Kristin januari 9, 2016 at 3:23 e m

  Paow! Du borde verkligen jobba mer med din låga självkänsla. Lägg mer tid på att försöka må bra mentalt istället för att skapa ett skal med flera kilo smink, hårförlängningar, lösnaglar etc etc. Du försöker sträva efter att se helt perfekt ut till det yttre, men tro mig du kommer ALDRIG bli nöjd eller lyckligare för det. Du får bara fel typ av bekräftelse, har du aldrig tänkt på det?! tror tyvärr många inte kan ta dig seriöst..du skriver ju själv att du har blivit sviken av många vänner..
  Kasta inte bort ditt liv! tänk efter vad du egentligen vill, och umgås bara med personer som du mår bra av. Var selektiv! läs Tyras.se och ta lärdom av henne!
  tack och hej!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *