Bella Andersson bartendern på Solidaritet

Ja den bruden som jobbar i VIP- baren på Solidaritet. Som förövrigt verkar har stora problem med sig själv och sitt förhållande. Det här må kanske vara töntigt att skriva ut, men jag känner att jag inte vill att det som hände i Onsdags den 12/10-2015 glöms bort. Och jo för mig så är det världens grej.

Hon där tjejen som jobbar i baren är tillsammans med en kompis kompis till mig som jag mött flera gånger. Och jag kan påstå att jag aldrig haft ett intresse för den här killen heller. Nu till en annan sak, mitt EX är väldigt bra på att ljuga och förvränga saker. Det är känt sen länge. Men när han ljuger om saker som sätter mig i skiten så gör det mig arg. Vi var på Solidaritet och Marcus mitt EX då pekar på bruden i baren och sa ”henne har jag legat med, vi borde ha trekant med henne”, då sa jag ”fast hon har pojkvän nu, hon är tillsammans med J****** vän” och han sa ”ah vad tråkigt för oss då”.

Sen någon sen kväll för 2 månader sedan så bråkar jag och mitt EX, gör slut osv. Samtidigt så har Bella och hennes kille problem. Jag satt och grät i J***** famn och då kom hennes kille fram till mig och vi började prata och han sa något i stil med ”att det löser sig”. Jag glömmer bor det som hänt och sa till honom ”haha du och jag är typ bukisar för våra respektive har knullat för ett par månader sedan”. Och jag menade inget dumt med det och att det var sjukt oskönt sagt men jag menade inget illa. Båda vi var rätt fulla så den kan nog lätt ha missuppfattats.

Sen för några veckor sedan så knackar en vakt på min arm och ber mig gå ut från VIPEN och jag står som ett stort frågetecken och fattar INGENTING. Vad har jag gjort? Får inga svar och går vidare till White room och skriver då till Bellas kille och frågar vad problemet vad och vad han egentligen har sagt till henne. Kl 6 på morgnen så kommer hot, att hon ska slå mig och att jag ska hålla mig borta från hennes bar. Och så vitt jag vet så får man inte ta med personliga problem till jobbet. För det påverkar ju solidaritets omsättning och gör så att jag inte vill gå dit.

Sen så är PH efterfesten på Solidaritet nu i onsdags och alla går in i VIPEN och har kul, utom jag. Och tro mig jag kände mig ganska dum och utlämnad för att jag fattar fortfarande inte varför jag inte får vistas i vip området.

Och för att göra detta klart så ljög alltså mitt EX för mig om att han och Bella hade haft sex. Och nej, jag vet inte varför han gjorde det.

Jag går då fram till Bella som står vid repet och försöker att be om ursäkt ”Förlåt, men det var Marcus som sa till mig att ni haft sex, det var inte min avsikt och förstöra och jag raggade absolut inte på din pojkvän”. Då säger hon ”jag har pratat med marcus och jag vet att han inte sagt det, du äe bara avundsjuk din jävla hora”. Och nu började jag bli trött på att bli förnedrad utan anledning, egentligen så borde det ju vara mitt EX som blir portad eftersom att det är han som ljugit.

Så jag ”luftspottar” alltså låtsas spottar mot henne och skriker SMUTS, vilket jag tycker att hon är. Och då gör hon det otänkbara, tänk alltså att hon jobbar som bartender på hennes arbetstid, alltså ett serviceyrke där man ska hjälpa människor. Hon ger mig en rak höger och flyger på mig, drar av en bit av mitt hår och sliter sönder mitt halsband. Detta är nu polisanmält och jag ber till gudarna att hon får sparken. Jag blir även utslängd för det här.

Så gott folk från Stocholm, tänk på det nästa gång så ni inte drickasar henne.

Har även snackat med Solidaritet och dom har sagt att dom inte stödjer detta. Så hoppas bara dom gör nåt åt det.

IMG_2706.PNG

(Visited 16 times, 1 visits today)

27 Comments

 1. patti december 14, 2015 at 8:56 f m

  buhuuu buhuuuu jag Får inte vara inne på vipen på en klubb och nu går mitt liv i fullständigt kras. Det krigas i världen, barn svälter, djur far illa….men jag får inte gå på klubb. BUUUUHUUUU.

  Reply
 2. maja december 14, 2015 at 9:36 f m

  Min gråa måndag blev lite kuligare när jag läser om era big problems i storstan ! Fniss.

  Reply
 3. Cattis december 14, 2015 at 9:48 f m

  …paow.. Till o med jag från lilla Skåne förstår att hon bara är avundsjuk, gör som jag luta dej tillbaka o skratta åt sådana låg begåvade människor som henne ..Har själv stött på hennes nonchalans o de hon säger går in i ena örat o ut ur det andra.

  Reply
 4. Stephanie december 14, 2015 at 10:36 f m

  Jag vill inte på något sätt vara dryg för det är inte okej att slå någon…
  Men vad tänkte du skulle hända när det för Bella ser ut som du försöker spotta på henne efter att ha snackat skit om henne, och sedan skriker smuts i ansiktet på henne?
  Det är ju provokation…
  Varför inte försöka prata med henne som en vuxen människa..?

  Reply
  1. Kattis december 16, 2015 at 5:45 e m

   Håller helt med här. Och, dessutom, även om ditt ex ljög för dig så har ju du ansvar för vad du säger? Vad hade du för poäng med att säga sådär från början? Du framstår inte som den vettiga personen i den här historien :/

   svar: Jag skrev ju att jag var oskön och bad om ursäkt för det.

   Reply
 5. Lu december 14, 2015 at 11:13 f m

  Fjortisfjanterier

  Reply
 6. Jaqqie december 14, 2015 at 1:53 e m

  Ett välmenande råd från en jurist: Om detta är en pågående polissak som du vill vinna så bör du ta ner detta inlägg då detta kan räknas som förtal mm då du publicerar hennes namn och bild b.la.
  Ha en bra dag annars
  // Jaqqie

  Reply
 7. Carl december 14, 2015 at 4:53 e m

  Riktigt omoget av dig och hänga ut folk på det sättet! Sista gången jag läste din blogg

  Reply
 8. Sara december 14, 2015 at 5:31 e m

  Hej Paow! 🙂
  Du skriver till den där Bella att du ”på riktigt aldrig sagt” att hon legat med ditt ex. Men i ditt blogginlägg berättar du för oss läsare att du sagt ”våra respektive har knullat för ett par månader sedan” till hennes ex. Hur går det ihop egentligen..?

  Reply
 9. Sandra december 14, 2015 at 8:33 e m

  Precis som personen skrivit innan mig vill jag inte vara elak för det är klart det inte är okej att slå någon. Men…lite då och då verkar sådana här händelser komma upp i ditt liv. Det är inte första gången vi läser om att du är i bråk med någon, eller att du hamnat i fysisk konfrontation. Man måste även kunna se till sig själv, och den gemensamma faktorn i de här händelserna är du. Vi är många som går igenom hela livet utan att någon drar oss i håret eller ger oss en rak höger. Kanske för att vi inte bråkar med folk, kanske för att vi inte låtsas spotta på folk men istället går därifrån för inget bra eller intressant kommer ifrån att bråka. Du är säkert en super tjej med ett gott hjärta, jag säger bara att du kanske borde fundera på små förändringar som gör att du inte försätts i såna här situationer.

  Reply
 10. Anna december 15, 2015 at 12:02 f m

  Haha du kallar en person smuts å sen vad tror du? Att personen ska stå och flina till dig? Det är klart hon ska hoppa på dig som säkert många hade gjort. Men du värkar vara en sån liten mess som sitter å kallar folk för saker sen är du rädd som en liten råtta..

  Reply
 11. sandra december 15, 2015 at 12:31 e m

  Jag tycker du ska passa dig med att lägga ut folks namn och vart dom jobbar det kan du bli polisanmäld för. och vi alla som följt din blogg under dom senaste åren vet hur mycket skit du skriver om folk som inte stämmer alls. du har inte tänkt på att kanske skriva ut hela sanningen? som att du tex slog henne? du lär ju få en motanmälan.

  sen skämmer du bara ut dig själv… du skriver öppet att din pojkvän ljugit om att han legat med henne och ville ha en trekant med henne? men seriöst då va han ju absolut inte nöjd med dig för då hade han ALDRIG SAGT DET. stackars dig paulina som måste skriva ut att bella har problem med sitt förhållande, par bråkar ibland det är helt normalt och det kommer du nog aldrig förstå förns du hittar en äkta kille ( vilket jag hoppas för din skull att du gör) lycka till med att bygga på din egna självkänsla istället för att ljuga och hitta på saker om andra jag menar bellla är ju inte den första du hänger ut oskyldig!=)

  Reply
 12. H december 15, 2015 at 5:32 e m

  Bara för man jobbar med ett service-yrke ska man inte behöva ta vad som helst. Om du hade kallat mig smuts hade jag nog lackat med.

  Reply
 13. Emma december 15, 2015 at 10:57 e m

  Om det där är samma Bella Andersson som tidigare jobbat på Josefina så verkar hon ha problem när det kommer till andra tjejer. Hon flög på mig från INGENSTANS förut pga att jag kände hennes pojkvän som jag inte var ett dugg intresserad av. Visste knappt vem hon var när hon gjorde detta, vi hade inget otalt eller liknande.

  Reply
 14. Mia december 16, 2015 at 2:13 e m

  Haha, jag har jobbat med henne! 🙂
  Såg aldrig dock den här sidan av henne, hon var väldigt snäll och ödmjuk 🙂

  Reply
  1. Nathalie K december 18, 2015 at 9:16 f m

   Agreed med ovan, också jobbat med henne – på solli. Det här framställer dig som en idiot, och henne som en otroligt skön tjej..

   Reply
  2. Thilda december 18, 2015 at 6:38 e m

   Har också jobbat med henne och hon är supersnäll och jordnära, all the time. Synd att man får skriva vad som helst på en blogg bara sådär.

   Reply
 15. sandra - 21 år gbg december 17, 2015 at 5:32 e m

  Ge dig bara Paulina. Tona ner.

  Reply
 16. Laila december 18, 2015 at 10:47 e m

  Svängde förbi din blogg efter att bloggkommentatorerna nämnt dig. Det var säkert 5 år sen jag kollade din blogg sist och det är verkligen som att tiden stått stilla. Alla andra bloggare har vuxit upp, men icke Paow som verkar ha stått still och trampat på samma ställe de senaste åren. 😂

  Reply
 17. E december 20, 2015 at 8:01 f m

  Jösses väx upp! Att låtsas spotta och kalla någon smuts är dagis fasoner! Du borde verkligen ta en funderare över vem du vill vara och hur du vill framställas. För just nu framstår du bara som en patetisk liten människa!

  Reply
 18. Sanna december 20, 2015 at 6:47 e m

  Hon är sjukt jävla oskön! Vad leker hon för? Hon är servitris, hon ska alltså servera folk, vilket betyder att hon ska vara trevlig. Alla som har varit på solidaritet vem nog vem du menar och vet att hon är dryg. Hon tror dessutom att hon är något och borde fått sparken typ. Igår.

  Reply
 19. Lisa december 20, 2015 at 7:43 e m

  Jag känner Bella, vi har jobbat tillsammans, och hon är världens snällaste tjej. Om något hänt så beror det endast på dig Paulina och inte på något Bella har gjort. Lär dig att bete sig som en normal människa istället.

  Reply
 20. Josefin december 21, 2015 at 2:59 f m

  Löjligt allt. Den ena försvarar den andre och b.la.b.la….
  Paow du är inget barn och inte ni andra heller. /J

  Reply
 21. Elin januari 17, 2016 at 3:04 e m

  Men det är okej att komma till någon som jobbar för att bråka om personliga saker & störa personen i sitt jobb? Även att ”låtsas spotta” på någon som jobbar är okej? Idiot

  Reply
 22. Erica januari 1, 2017 at 8:08 e m

  Men hallå det är lilla bella som blev utslängd/sparkad från ica täby då hon inte kunde räkna vanlig matematik haha.

  Reply
  1. pullimulli maj 15, 2017 at 1:10 f m

   Vad skönt då att hon åstadkommit mer än vad du någonsin kommer göra Erica, fortsätt räkna matte du, idiot! Vissa är mer kreativa och de är de som kommer någonstans. Ha de gott!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *