Hemma i Stocholm.

Hej på er!

Var ju i Göteborg hela förra veckan och påbörjade en DJ utbildning hos Svenska Dj skolan och allt gick ganska bra. Dock så tappade jag min telefon så den gick sönder igen. Tappade bort mitt bankomatkort och blev matförgiftad av skaldjur, att jag aldrig lär mig!

På söndagen så hjälpte jag Bobby på fitness galan! Mådde fortfarande ganska kasst och ville bara hem. Då så frågade dom om jag ville åka med till Stocholm, och jag ville bara hem. Så jag avslutad DJ kursen.

Men på fitness galan så hade jag supermysigt. Var kul att gå runt där inne och bjuda folk på Bobbys egna BCAA som han gjort i samarbete med Self. Var sjukt gott. Och fick faktiskt inspiration till att börja träna! Så jag ska faktiskt börja hänga lite mer på gymmet, tro det eller EJ. haha!

DSC06432 DSC06436 DSC06434

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *