Visste ni om att jag "bott" i Thailand?

När jag var 14-15 så flyttade jag till Thailand med min pappa. Vi flyttade till Paradise ön Koh Chang. Det var tanken att vi skulle vara där i ett år med tanke på att min pappas fru bodde där och vi hade hus. Allt var perfekt. Min pappas frus pappa bodde i ett hus på tomten och skötte allt. Vi hade även en hund som hette Bä. Jätte fin var hon. Sen så skaffade vi en till hund som skulle vara mer som en vakthund, en Rottwailer som hette Rolex. Oh gud vad kär jag var i den lilla hunden, han var det bästa jag visste.

Jag pluggade på distans. Dock så kom jag och min pappas fru inte överens. Hon är helt allvarligt psykiskt sjuk och skyllde på mig att min lillebror hade blivit sjuk för att jag hade matat Rolex med hundmat och han åt inte upp allt. Men det löste ju min lillebror. Sen så skulle vi på roadtrip och min lillebror började spy i bilen och jag fick inte ha fönstret öppet för att det var mitt fel att han var dålig enligt min plastmamma. Vid det här laget så var jag SÅ rädd för att kräkas och bli magsjuk. Så jag hoppade ut mitt i vägen i Thailand. Helt tokig var jag. Jag hatade henne och det gör jag än i dag. Tur att min pappa slutade leva med den satmaran(det hände även en RAAAD saker efter det med henne). Aja whatever eftersom vi bråkade så mycket så fick jag flytta in på hotell med Rolex. Det funkade och jag bodde på hotell i en månad, men hur kul var det att bo där själv? Skittråkigt var det. Så det slutade med att vi åkte hem efter 3 månader. Pappa sålde huset för några år sedan.

Det var en erfarenhet i sig och det var kul. Efter det så har jag vart i Thailand ett par gånger och nu så är jag sugen på att åka dit igen. Fast bara på semester såklart!

Bilder från 2009.

paowstatuering2_62108098 sdc10133_64042137 paow-009_33857380 paow-022 menhanna_33263827 paow-001

Från 2010 & 2011.

IMG_9856 IMG_9826 paoww1 CIMG0076-767x1024 IMG_0952 IMG_0108 CIMG0093

(Visited 483 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Sara december 8, 2015 at 8:00 e m

  Intressant att läsa, få veta lite mer om dig. Förstår din ”relation” där med henne.

  107 kg nu.
  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

  Reply
 2. kajsa december 11, 2015 at 11:49 e m

  vem fan köper hund(ar) när planen är att bo där i ETT ÅR? du är ju ett skämt

  svar: Eller så kan du inte läsa. Min dåvarande plastmammas familj bor i Thailand och precis vid det huset. Så dom tar hand om hundarna, delvis ger dom mat. I Thailand så springer hundarna lösa och kommer och äter och leker när dom känner för det. Snarare du som är efterblivien och bitter.

  Reply
 3. K december 15, 2015 at 1:18 e m

  Får man fråga var din lillebror bor nu? 🙂 hos henne eller med din pappa

  Reply
 4. Eva februari 25, 2016 at 4:19 e m

  Säkert jag som är helt efterbliven men vad är det svarta i ditt ansikte på femte bilden uppifrån?

  Din dåvarande styvmamma låter helt psycho. Skönt att ni kom därifrån såpass snabbt ändå. Vidrigt att behandla barn på det sättet som hon gjorde! Lider med dig!

  Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *