18 Comments

 1. En annan katt älskare januari 21, 2016 at 8:42 e m

  Du är BÄST Paow ! Puss på dig å stå på dig ☺️

  Reply
 2. Sara januari 21, 2016 at 10:09 e m

  Fortsätt. Du är kung

  Reply
 3. Bell januari 22, 2016 at 12:08 f m

  Nej , problemet är att du vill ha uppmärksamhet av allt o alla o nu när den börjar försvinna så är du desperat efter mer . Klickade in här enbart pga dessies blogg , för ville se hur det går för dig . Denna videon bevisar ju dessutom att alla dina s.k åsikter o det du gör är för uppmärksamhetens skull , du verkar inte ha någon riktig personlighet :s

  Reply
 4. Bell januari 22, 2016 at 12:14 f m

  Jag hoppas inte du tar illa upp , men det är bara synd att se att alla andra mognar , skaffar familj/ riktiga vänskaper /pojkvänner osv medans du liksom fastnat i fjortisstadiet o provocerar o vill ha allas ögon på dig oavsett om det innebär att dem tittar med avsky. Jag tror att du behöver hjälp och jag hoppas du får den , att det iaf finns någon människa i ditt liv som bryr sig om dig för den du verkligen är 🙂 kram

  Reply
  1. Andrea januari 27, 2016 at 11:29 f m

   Nu är du lite väl hård. Visst hon gör saker som provocerar och hon lever nog inte helt hälsosamt tyvärr 🙁 men att sitta å säga att hon inte har några vänner, det har hon helt klart visst. Och bilda familj? Nej det är hon eg alldeles för ung för. Hon kommer dessutom komma på så småningom (förhoppningsvis) att det finns saker som betyder mer än sånt hon håller på med just nu.

   Reply
 5. Lollo januari 22, 2016 at 7:03 f m

  Det är inte direkt vetenskapligt BEVISAT att Gud inte existerar men bevisbördan bör onekligen ligga hos de troende då idén om religion öht är tämligen bisarr.
  Jag håller med dig fullständigt i det du säger och har själv blivit emottagen på konstiga sätt då jag säger att jag inte riktigt respekterar andras religioner.
  Människor har rättigheter, inte ideologier!

  Reply
 6. Emelie januari 22, 2016 at 12:01 e m

  Jag håller med. Man kan inte ha en enda åsikt utan att folk ska ösa med motsatta åsikter samtidigt som dom skriver en massa otrevliga saker om en. Kan hålla med folk att man kanske inte ska säga allt man tänker MEN man ska kunna diskutera och se åsikter från olika perspektiv utan påhopp om en själv.

  Reply
 7. AnnSofie januari 22, 2016 at 2:41 e m

  Ja. Jag blir provocerad av obildade människor som pratar om saker som de inte har någon koll på.. Så en poäng till dig.

  Reply
 8. Girls Room januari 22, 2016 at 2:52 e m

  Hahaha ja det är ju alla haters som gör en stor i slutändan. 😀

  Reply
 9. Johanna januari 23, 2016 at 12:09 f m

  När ska du växa upp och skaffa dig ett liv…

  Reply
 10. LI januari 23, 2016 at 9:33 f m

  Haha alltså älskar dej paulina då du vågar vara dig själv! Det är samma för mej, direkt jag säger nåt blir nån provocerad fast jag inte ens sagt nåt elakt?
  Jag kommer söka in till djurskötare och när folk frågat om jag ska börja studera igen (har haft paus 2 år) jaa så när jag säger det så är alla liksom vafan djurskötare varför det finns ju bara bönder där och luktar skit….
  Sååå irriterande att man inte får vara sig själv och ens börja studera till vad man vill utan att folk säger nåt, jag älskar djur och vill hjälpa dem i framtiden!
  Jag är egentligen en sån som festar ofta osv, men nog kan man tycka om djur för det..

  Tycker det är roligt att folk blir provocerade då du har lagt upp nåt lite mer sexuellt eller hur man ska säga det… Visar ju bara vilka torrbollar dom är 😂

  Reply
 11. line januari 23, 2016 at 11:35 f m

  Haha, du måste kolla Inn inlägget på Dessie sin blogg 🙂 de är bra roligt! Underbart at du kan reta så många med så lite…. You go girl

  Reply
 12. Mathilda januari 23, 2016 at 6:11 e m

  hahah vilket gött klipp! Jag diggar dig som fasen Paow!

  Reply
 13. Malin januari 24, 2016 at 2:48 f m

  Nej

  Reply
 14. Elin januari 24, 2016 at 10:08 e m

  Haha alltså skönaste du. Har fan alltid diggat dig alltså. Men folk är så jävla stela och tråkiga, bryr sig för mycket om allt och är som du säger så jävla lättprovocerade. Som att dina ord ska vara någon annans lag?? Asså vad fan, finns massa saker du har sagt som jag inte håller med om, men de e livet liksom. Alla tycker inte lika och vem fan bryr sig. Du är skön och bjuder på dig själv så skitwr i resten! Tack för att du underhåller och gör din grej! Sjukt snygg är du också, det sia vara det som provocerar mig då, du fkn slayar dina tatueringar!

  Reply
 15. Sarah januari 26, 2016 at 8:43 e m

  Ååh fan va kung du är!! Löööv dig!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *