Mens 

  

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)
 • sara

  Den varar i en månad till när man oftast tar ut dom 🙂 men råder dig att prova hormon spiral den bytar du var 5 de år 🙂

  • Alexandra

   Jag håller med Sara, hände mig exakt samma sak, jag hade p-stav o blödde i säkert 4 månader innan jag orkade göra något åt det, eftersom jag bara hade haft staven 1 år tänker man ju att de blir snart bättre… Men de blev aldrig bättre, o jag testade cerazette, de funkade inte heller, så jag har alltså blödigt konstant i 1 år totalt. Har bytt till hormon spiral nu och allt tyder på att detta kommer bli mycket mycket bättre, så jag rekommenderar helt klart spiral! 🙂

 • Carro

  Något som jg önskr att jag blev informerad om… Också haft p-stav. Ingen mens på flera år. Inser nu att det är farligt?! Större risk för livmodercancer? Är övertygad om att det är det som gjorde att jag fick pcos dessutom. Aldrig mer hormoner för min del iaf..:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *