Bröstoperation

Hej på er. Vet att jag har sagt länge till er att jag ska göra mina bröst mindre. Men har inte riktigt haft 60 tusen bara sådär så ville vänta tills jag verkligen kände att jag har både tid och råd.

Jag opererade ju mig hos Proforma och jag blev verkligen inte nöjd, dålig service. Och jag fick dubbeltutte direkt efter operationen på höger bröst. Vilket är väldigt vanligt om man har stora bröst från början om man lägger inplantatet under muskeln. Men det var ingen som informerade mig  om det. Ringde då till proforma och då sa dom att en operation som fixar dubbeltutten var något jag själv fick bekosta. Vilket är förjävligt. Var senare på en konsultation hos AK och då berättade dom att dom hade rekommenderat att lägga inplantatet över muskeln. Så förmodligen så är det deras fel eller att kirurgen bara var oengagerad. Nej.

Nu så betalar jag heller lite extra för att proffs hjälp. Så på onsdag ska jag på en konsultation för att göra brösten mindre!

Mina bröst innan.  

  

   

  

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (18)
 • Mis

  La över muskeln fast alla rekommenderade under, men hade som du stora bröst redan, fast hängiga och olika stora efter barnafödande. Är riktigt nöjd nu efter drygt ett år, dom är inte perfekta men med tanke på utgångsläget är dom det!

 • Lina

  ”Men det var ingen som informerade mig om det.”
  Vi var nog många som avrådde dig, men du var inte beredd att lyssna.

 • S

  Ångrar du din operation?

 • johanna

  Tänkte också operera mina bröst på proforma först, men sen läste jag att om de blir några komplikationer så får man stå för kostnaden själv. Helt sjukt tycker jag då man ändå betalat ca 43000 kr redan. Synd att du inte fick den informationen innan du operera dig, då kanske du valt en annan klinik. Hoppas du blir nöjd denna gång iallafall! Får man fråga vilken storlek du tänkt göra? 🙂

 • Toby

  mycket klokt val att förminska dom, dels för din kroppshållning i framtiden (din ryggrad kommer tacka dig alla dagar i veckan) men också för att det nästan med all säkerhet kommer se mycket mer klädsamt ut på den ”ram” kroppslängd du faktiskt besitter.

 • Annette

  Tråkigt att du inte blev nöjd med tanken på vad det kostar :/ :/

  http://nouw.com/Nettan

 • Mack

  Varför inte visa brösten ordentligt?? 😉

 • ewa

  Usch, vad jobbigt! Kan du posta mera bilder? Hur ser dubbeltutten ut?

 • Ida

  Hej
  Hur mycket mindre?
  Hur många cc hade Du innan?
  Ska göra en bröstförstoring 11/3.
  Dom rek 500-550cc.
  Jag e 157 & väger 55 kg. Känns lite
  Stort.

  • Lisa

   Du ska göra den storlek som DU tycker passar! Känns det stort gör lite mindre! Allt beror på vilket resultat du vill ha. Prata med kirurgen! Eller byt kirurg om han inte är lyhörd. Glöm inte kolla om det finns anmälningar på kirurgen hos HSAN. Och vad kliniken har för försäkringar, vad din egen försäkring täcker och om komplikationer uppstår, vad händer och vem betalar.

 • My

  Hur mycket mindre ska du göra i cc? jag har en op om några dagar och funderar mellan 270 elller 300cc.

 • Fanny

  Du hade så fina, perfekta och naturliga bröst förut..men är bara nyfiken på varför du lade in silikon? Det var ju inte utav den anledning som många har, dvs för små bröst. Eller? Menar inget illa, är som sagt bara nyfiken 🙂

 • Vidya Ernstsson

  Vi måste hålla ihop, vi kan inte låta oss tillåtas att läkare bestämmer hur det ska vara. Det måste finnas garantier av någon form, vi kan inte känna oss trygga i att få den behandling som vi behöver utan att punga upp med mera pengar. Det är tråkigt på det viset att det inte går under allmän vård för då hade vi haft mer att bestämma över. Känner du någon inom media som kan tänkas gilla att få en artikel så hör av dig, jag har en åt dem. Kolla in min blogg:-)

 • s

  ja tyck d e bäst å göra saker, vad som d än är,
  med excellence, hela vägen o från början,
  d led bara till extra besvär o headache med
  om man ta shortcuts, o blir dyrare i längden än det
  man trodde skulle bli ett klipp!!

  *tuffa paoe*

 • Vidya Ernstson

  Ja alltså visst finns det sådana S men oftast är det inte alls billigt. mina kostade en 52 papp första gången och andra gången vart jag tvungen att lägga ut lika mycket och sedan för 2 op till som blev rabatterat, men ändå dyrt… har nog lagt över 150 papp på mina bröst och då har jag inte gjort det som vart billigast utan det som varit finast. Så man kan bara ha en jävla otur helt enkelt. Men tråkigt att det inte finns några garantier för sådana som oss.
  Vi köper en vara och förväntar oss att det ska bli bra och när det inte gör det så tycker jag man ska ha garantier för sådant.

 • sandra

  Jag opererade mig också hos Proforma och fick en komplikation. Implantaten har sjunkit för långt ner. Jag får dock en gratis korrektion och de är hur tillmötesgående som helst. Du säger att du ringde? Testa att gå dit på konsultation, det gjorde jag. Jag är väldigt nöjd med valet av klinik.

 • Sara

  Du har säkert fina bröst utan silikon eller vad det är i dina bröst. Personligen är det finast med äkta bröst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *