”Du är inte flickvänsmaterial”

Jag och min vän satt och snackade lite om vad som egentligen är flickvänsmatrial? Hur ska man vara för att göra någon annan nöjd? Ska man ha ett fast jobb, men man får ju såklart inte tjäna för mycket pengar. För annars kanske mannen i fråga blir rädd, för vårat liv går ut på att pleasa mannen. Man får absolut inte festa varje helg, det spelar ingen roll hur gammal du är. Du får bara dricka vid speciella tillfällen. Juste, man får ju inte knulla på första dejten heller, det spelar ingen roll hur våta dina trosor är. Du vill ju inte låta dina lustar ta över, då kan du riskera att bli kallad slampa. Juste, har du stora pattar får du inte under några omnstädnigheter ha på dig en kort klänning. För klär du dig för utmanande kanske folk ser dig som ett objekt? Speciellt din framtida man. Och vi bryr oss ju så mycket om vem han är just nu.

Låter något av detta relevant? det är så mycket frågetecken, för det är frågor. Nej såklart att det inte är. Så länge du är singel så får man bete sig exat hur man vill, man får ligga med vem man vill,och tro det eller ej. Men ibland så är det okej att bli för full. Ska jag skita i att festa bara för att min framtida man inte vill ha en tjej som legat runt och festat? Nej. Men alla dessa killar som kallar dig för ”inte flickvänsmatrial”, hur beter sig dom då, för senast jag låg med en sådan så var det ömsesidigt, är han enkel då också? Senast en vän till mig så blev hon kallad för ”inte flickvänsmatrial” av en kille som festar 3 dagar i veckan och knarkar lika många. Ligger runt och festar enda till kl 8a på morgonen. Går runt och slösar sina ärvda pengar omkring sig på stureplan varje fredag&lördag. Supercoolt, verkligen.

Så det här är ett finger till alla fuckboys. Hänglås på kuken borde ni ha. Tänk på hur vi tjejer kanske ser på er som släpper till första gången man ses. Horor.

P9380533

Tur att jag är för snygg för att bry mig.

Juste lägger upp den här biilden igen också. Bara för att jag kan.IMG_3686

(Visited 426 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Yosie februari 28, 2016 at 7:54 e m

  Gillar hur du försöker låta professionell och kall med din text, men är dum nog att stava Rubriken fel 😉

  Reply
  1. Bella februari 28, 2016 at 8:59 e m

   Get a grip

   Reply
  2. annie februari 28, 2016 at 9:53 e m

   Spelar väl ingen roll hur hon stavat ? Budskapet är det som är själva poängen.

   Reply
  3. Caroline februari 29, 2016 at 11:23 e m

   Å du gör dig bara ännu dummare som orkar anmärka på felstavningar.

   Reply
 2. Hanna februari 28, 2016 at 8:13 e m

  delad på Facebook till alla idioter.
  preach.

  Reply
 3. Mikael februari 28, 2016 at 9:23 e m

  Väldigt bra skrivet, och väldigt sant.
  Personligen tycker jag att en bra relation är när man är glädje och stöd för varandra, men ändå helt utan krav på varandra.
  Det existerar inte något sådant som bra eller dåliga flickvänner, bara bra eller dåliga relationer.

  Reply
 4. Patrik februari 28, 2016 at 9:27 e m

  Team Paow!

  Reply
 5. Bajshora februari 28, 2016 at 10:55 e m

  är du helt jävla körd i huvudet? dina ”opinions” är ju helt åt helvete…

  Reply
  1. Caroline februari 29, 2016 at 11:19 e m

   Du verkar ju lite körd i baken om inte annat 😂

   Reply
 6. Josefin februari 29, 2016 at 8:29 f m

  Så jävla rätt! You go girl!

  Reply
 7. Nora februari 29, 2016 at 10:38 f m

  Bästa❤️

  Reply
 8. M februari 29, 2016 at 4:52 e m

  Bra skrivet!

  Reply
 9. Hannes februari 29, 2016 at 6:19 e m

  Kanske inte är lika bekvämt när hela Sverige vet om att ens partner legat runt så mycket. Snälla försök dessutom att ta dig ur stockholmsbubblan det finns mycket viktigare saker att diskutera. Undrar du aldrig om det finns mer i världen än att sprida sånt här? Du pratar väldigt väldigt generellt och lägger frågor inom citationstecken som att det någon har sagt typ jag vet inte, representerar massan av killar i Stockholm? Du söker dig nog bara till ”fuckboys” av någon anledning. Om du nu vill hitta en trevlig kille så kan du nog det men du kommer alltid vilja ha bottenskrapet från Stureplan..
  Tack för ordet!

  Reply
  1. Hannes februari 29, 2016 at 6:28 e m

   Usch vad dåligt jag uttrycker mig gentemot vad jag egentligen vill säga..
   Jag BER dig bara att sluta tuta i Svenska ungdomar dessa ickefrågor och smutskasta killar generellt när det är ditt problem och INGEN annans. Jag förstår att du tjänar pengar på din livsstil men det går alltid att ändra på det också. Ger det verkligen dig lycka att hålla på som du gör? Måste du knulla på första träffen om du vet att du tycker om killen förresten? Det går djupare än den sociala stämpeln när man ligger på första dejten. Det är hela spänningen som försvinner när man gör en shortcut och går och ligger direkt så varför inte bara vänta om du verkligen vill det?

   Reply
 10. Okänd februari 29, 2016 at 8:37 e m

  Jag tränar, delvis för det är kul och delvis för att se resultat, jag är långt ifrån killarna på gymmet, vissa kallar mig tjock, men jag bryr mig inte, jag är självständigt och klarar mig utan allas kommemtarer.

  Jag dricker och super och sätter på mig vad jag vill, träffar många killar och tjejer som vill ha mig överallt, träffade en som kallade mig hora och jag blev skit arg, nu hatar alla mig. Jag bryr mig om vad alla tycker. Det mina vänner säger betyder inte lika myclet som okända kommentarer säger.

  Be stong! Stå upp för sig själva, utpekar ingen, vem kommer att ta åt sig?

  Reply
 11. Mia februari 29, 2016 at 9:07 e m

  Såå sant, tyvärr…
  Har flera killkompisar som säger såna saker om tjejer men beter sig exakt likadant själva.

  http://www.mijaas.blogg.se

  Reply
 12. Lillabus mars 2, 2016 at 12:52 e m

  Mycket bra inlägg! Man ska få leva och klä sig precis hur man vill. Är jag singel gör jag vad jag vill, så är det bara. Och jo det finns killar som stannar kvar även om man ligger med dem första kvällen. Jag och sambon träffades på krogen, jag följde med honom hem, vi blev ett par och har varit det i 5 år nu.

  Reply
 13. Josie mars 3, 2016 at 3:04 f m

  Så jävla sant! Jag har också fått höra att jag inte är flickvänsmaterial av alla möjliga anledningar. Jag har nog gjort alla ”fel” när det gäller min pojkvän men som tur är var han ändå smartare än så, och såg mig som en potentiell flickvän redan från början. I dag är vi sambos, förlovade och väntar vårat första barn. Så det finns ju vettiga snubbar också, som tur är 😉

  Reply
 14. Maja mars 4, 2016 at 3:46 f m

  Utmärkt! 👌 👌

  Reply
 15. alex mars 19, 2016 at 11:59 f m

  Du har inte funderat på att det kanske är så att du umgås i de kretsarna där killarna har denna sneda syn på tjejer och själva inte är redo för ett förhållande? Du drar alla killar över en och samma kam? …sedan, varför inte fokusera på hur du själv vill att din pojkvän skall vara istället för hur killarna vill att deras flickvän skall vara.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *