Cirkus Magaluf.

Jag tänkte ha en liten amatör plåtning där jag skulle visa upp mina ny klänningar från RebeccaStella.com .. Men sen så kom jag på att jag var ensam. Försökte ta lite bilder men sen så kom jag på att jag behövde förstärkning -.- Så nu är Bella påväg hit och ska hjälpa mig.

Så sålänge så sitter jag och kollar på Cirkus Magaluf, och dyfan vad jag längtar tillbaka dit. Är så arg över att jag inte var där i slutet förra sommaren.För att jag blev ju kär, BLÄ! Men i år så ska jag såklart dit igen, jag struntar i om jag är för gammal. Det är så jävla kul där! Äter också Thai mat. Möms!

P9380739 P9380744

(Visited 47 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Petra mars 15, 2016 at 11:08 e m

    12 augusti är bokat för oss 💃

    Reply
  2. iren mars 16, 2016 at 3:41 e m

    Haha men fina paow du är inte alls för gammal för de där, kör på! lycka till !! 😉

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *