Den bästa listan på länge.

57831547

Hittade den på Dashas blogg. Simon rekommenderade 😉

Vad är en Fuckboy?

Ordet fuckboy har på senaste tiden blivit väldigt populärt. Det klingar ju glatt och stämmer in på olika sorters män. Egentligen är det ingen ny sort som uppkommit. Dessa har funnits länge men jag tänkte vi skulle reda ut begreppet lite.

1. Han ber om nakenbilder.
Really? Vem BER om det ens? Men glöm inte att för varje bild du skickar har han tio andra små kycklingar som också skickar…

2. Han säger att han inte tror på etiketter.

Major varningstecken att du har att göra med en fuckboy är när en kille vill hålla saker i den sk grå-zonen och säger att han inte tror på ”etiketter”. Vad är det för fel på att sätta en stämpel på vad man är? Jag älskar etiketter! De hjälper till att hålla skiten organiserad och så vet du vart du har honom. En fuckboy håller dig gärna ovetande så du blir osäker… Så han han övertaget hela tiden.

3. Han är respektlöst gentemot sin mor.

En man som inte respekterar sin mamma är en 100% fuckboy du ej borde lägga tid på. Om han behandlar sin mamma som skit, kan du föreställa dig i din vildaste fantasi hur han kommer behandla dig när smekmånaden är över? Ja det är viktigt att se hur han behandlar båda sina föräldrar men hur han behandlar sin mamma är en tydligen återspegling på hur han ser på kvinnor.

4. Han vill aldrig ses offentligt med dig.

Vet inte vart jag ska börja i denna fråga men ärligt talat, vem vill vara ihop med någon som inte vill visa upp en för hela världen? Och vill han inte visa upp dig är det uppenbart att du bara är ett tidsfördriv för denna fuckboy.

5. Han använder uttryck som ”Bros before Hoes”

Nej. Bara nej. Tänker inte ens kommentera detta.

6. Du har ingen aning om hur många andra kvinnor det finns i hans liv.

En fuckboys telefon ligger aldrig med skärmen uppåt. Och den är alltid på ljudlös när ni är med varann. Det är för att han har massa andra tjejer nära till hands hela tiden. Även om du frågar hur många andra tjejer han hörs med kommer du aldrig få ett ärligt svar. Det kommer bli luddigt tills han simmar ur bild, så att säga.

7. Han pratar skit om alla hans ex eller säger att de var ”dumma i huvudet”.

Eftersom alla hans ex kränkt honom på något vis så har han inget snällt att säga om dem. Bara fuckboys snackar skit om ex.

8. Han är den typ av kille som säger att du ser trött ut när du inte bär smink, eller generellt lägger dömande kommentarer om vad du har för kläder, skor och andra utseende relaterade kommentarer.

Den ultimata fuckboyen har en bild av hur en tjej ”ska” se ut. Inte att vi ser ut som vi vill, för att vi vill det?

9. Bryr sig inte om dig och ditt mående, egentligen.

Han älskar att höra sin egen röst och att prata om sig själv. Han frågar inte hur du mår, hur din dag varit för att han faktiskt ärligt talat inte bryr sig? Han är en fuckboy och anser att hans liv är både viktigare och mer intressantare än ditt.

P9380288

(Visited 57 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Maria mars 24, 2016 at 4:18 e m

  Det du beskriver låter som en psykopat nu är i äldre änn dej men det finns ju olika grupper av människor i gillar killar som är ute i naturen o så man ska leta menar jag i dom kretsar man trivs o inte ens lägga en tanke på män som ej vill växa upp.

  Reply
 2. Louise mars 27, 2016 at 9:50 e m

  Tack för detta!! behövde läsa det just nu då den jag träffar verkligen stämmer in på detta…. Vet vad jag ska göra nu 🙂

  Reply
 3. Stina mars 30, 2016 at 10:53 f m

  Underbart Paow!!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *