GTA

Hej på er!

Sorry för dålig uppdatering. Men var först på möte igår. Sen åt jag middag och sen så gick jag ut en sväng med Jasse. Men vid kl ett så lessnade vi och drog ca 15 pers hem till mig drack vin & snackade skit. Sjukt mysigt faktiskt, hemmafester är underskattat. MEN, jag har kämpat som fan med GTA(TV-spel) i ungefär 5 veckor. Har kommit ca halvvägs och har fått så många dampattacker. Hade ett uppdrag som var svårt så en kille på efterfesten erbjöd sig att hjälpa mig med det, men istället så råkar han radera hela mitt story mode !!! Det som jag kämpat för sååå länge! Gissa om jag blev arg.

Och gissa vad jag ska göra ikväll nu då?

Artwork-GTA_Online-1

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Winter feelings Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Adviral x Members dinner Caroline Roxy - 365 days Sandra Lindahl - HELGEN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *