Hangover.

hej på er! Jag vaknade nyss efter typ 24h sömn. Blir jämt så trött när jag festar. Finns ingen uppe med tuppen längre, börjar nog bli gammal haha. Men kände för en onsdags utgång för att min älskade Jasse äntligen kommit hem efter 5 veckor i Karibien. Fattade knappt hur jag kunde klara mig utan henne så länge. Så nu ska jag klamra mig fast vid hennes sida. 

Tänkte gå upp och ta en dush nu. Och kanske kolla lite TV. Puss 

  

Jag och min roomie Johan! 

  
Lil jäz <3

(Visited 73 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Lizette mars 4, 2016 at 1:24 e m

  – 6e dagen utan cigg
  – Konstant hungrig
  – Från storlek XXXL till MEDIUM

  Reply
 2. Michaela mars 5, 2016 at 11:11 f m

  Jag blir också extremt trött när jag festat.. Jag är som en zombie i flera dagar! Kul att Jasse är hemma igen😊

  Reply
 3. Jens mars 6, 2016 at 7:32 e m

  Skallig..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *