I was first. Bitches.

haha jag skojar bara. Men detta är något jag hade skrivit förut när jag tyckte att någon härmade mig. För ja, jag hade ju kort hår först i bloggvärlden. Men anledningen till att Kissie klippte korr nu är ju inte för att jag haft kort hår, utan för att det är fett inne. Men gillar man att experimentera med sitt hår så kan jag ju säga att mitt fortfarande inte blivit långt än och det var 5 år sedan jag klippte kort. 

Men kul att veta att man hade poppisfrillan, förut när det inte ens var inne. Tacka Gud för löshår. Iam not a basic bitch.  

    
    
 

(Visited 69 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Annica mars 10, 2016 at 11:50 f m

  Hehe jag är en till som inte direkt följer ”inne/ute” vad gäller mitt hår. Nu har jag extremt kort. Rakade bort skiten för cirka en månad sedan till enbart några mm. Nu är det dock redan över en cm långt igen. :p Ska spara håret den här gången till midjelångt hade jag tänkt. Kommer ta några år men sedan så! 😀

  Reply
 2. Ellen mars 10, 2016 at 12:19 e m

  att man hade en inne-frisyr för längesen innebär ju att den då var ute? ällä?

  Reply
 3. Sofia mars 10, 2016 at 3:58 e m

  Kul att du börjat blogg mer igen 😀

  Reply
 4. Boe mars 12, 2016 at 7:08 e m

  Hårstrånas livslängd är 4-5 år, så om det är så att det inte lyckats växa ut lika långt nu efteråt så är det för att du använder behandlingar och produkter som sliter på håret så att det bryts av hela tiden och blir skadat. Tex, om man rakar av sig ALLT hår så når man sitt maxlängd igen efter 4-5 år. Folks maxlängd e olika beroende på hårtjocklek osv, men det e inte för att du klippt det kort som du inte kan få det långt igen.

  Reply
 5. sarah mars 14, 2016 at 12:45 e m

  ärligt, hur jävla snygg är du inte kvinna

  Reply
 6. josefin mars 26, 2016 at 9:36 f m

  Jag klippte mig för snart ett halvår sedan. Ungefär samma längd som du, efter några veckor ville jag ha tillbaka mitt långa hår igen. Denna gång tog jag hjälp av http://www.hairtastic.se som satte in den bästa hårförlängning jag någonsin har haft. Är så himla nöjd, om några månader kan jag ta ut den och se om jag är redo för att köra kort hår igen 🙂

  Kram
  Josefin

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *