I was first. Bitches.

haha jag skojar bara. Men detta är något jag hade skrivit förut när jag tyckte att någon härmade mig. För ja, jag hade ju kort hår först i bloggvärlden. Men anledningen till att Kissie klippte korr nu är ju inte för att jag haft kort hår, utan för att det är fett inne. Men gillar man att experimentera med sitt hår så kan jag ju säga att mitt fortfarande inte blivit långt än och det var 5 år sedan jag klippte kort. 

Men kul att veta att man hade poppisfrillan, förut när det inte ens var inne. Tacka Gud för löshår. Iam not a basic bitch.  

    
    
 

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Pre lunch Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *