Magsjuk. 

Spytt och sovit hela dagen. Så jävla äcklig människa som smittat mig. Jag önskar inte ens min värsta fiende det här. 

Hade jag vart liten så hade pappa matat mig med blåbärssoppa och pillat mig i håret. Men nu när man är vuxen så är man bara en smitta så alla i min omgivning flyr. Inte kul att vara ensam när man mår såhär kasst ;(  

 orkade inte ta en annan bild. Ligger här och känns som jag ska dö. 

(Visited 6 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Felicia mars 14, 2016 at 12:44 f m

  Åh krya! Viktigt att dricka lite var tionde minut så att man inte blir helt uttorkad, börja äta kan man göra så fort man inte spyr nån mer. Tur att det går över relativt snabbt iallafall, det värsta är ju egentligen illamåendet innan man ska spy ;(

  Reply
 2. Annica mars 14, 2016 at 8:25 f m

  Blåbärssoppa är kanon när man har magsjuka. Och även avslagen cola. Se även till att försöka få hem vätskeersättning (finns i apotek och i mataffärer) för man får lätt vätskebrist. KRAM och krya på dig!

  Reply
 3. jennifer mars 14, 2016 at 9:34 f m

  hoppas du blir bättre krya på dig! 🙂

  Reply
 4. Johanna mars 14, 2016 at 10:03 f m

  Usch va jobbigt att vara sjuk 🙁 KRYA!

  Reply
 5. Lisa mars 15, 2016 at 12:36 f m

  Affe? :’)

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *