MALOU EFTER 10

Har inte mycket att säga än att på Torsdag kl 10. Så kommer jag att medverka i ”Malou efter 10”. Och ämnet denna vecka är svartsjuka. Och som alla säkert vet så var jag i ett förhållande för ungefär ett år sedan där det. Där jag blev kontrollerad och mådde väldigt dåligt och kände mig kvävd. Så ja det ska vi prata om. Missa inte det!

Här kan ni läsa mitt gamla inlägg om svartsjuka.

”Jag hatar bara svartsjuka. Speciellt när det inte finns någon anledning till det. Svartsjuka förstör, det dödar till och med. Det dödade mitt förhållande. Och det var inte jag som höll i den kniven om man säger så.”

img0.tv4cdn

(Visited 56 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. ella april 1, 2016 at 12:27 f m

    #under170 ;)))

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.