Närhetsproblem.

I lördags så satt jag med mina tjejer på East. Och vi pratade om känslor och dom sa att jag alltid har rätt om människor, att jag är bra på att läsa folk. Förutom människor som jag valt att bo med typ(gäller ej han jag bor med nu). Och så kom vi in på det där med närhet. Och dom sa att dom nästan aldrig hört mig prata om en kille känslomässigt och hur dom sett varje gång jag ryggat undan för närhet hos personer som jag inte känner.

Jag är världens mysgris när det kommer till mina vänner, både killar och tjejer. Jag sitter gärna nära och älskar att killa folk på armen eller i håret. Men så fort det kommer till ”sån” närhet så ryggar jag undan och blir stel som en pinne. Om någon kille försökt hålla mig i handen så har det runnit svettdroppar i pannan för att jag tycker att det är så jobbigt.

Jag är verkligen inte nervös när det kommer till att dejta, prata osv. Men det är det här med beröring. Jag känner mig kvävd. Och det är nog därför jag knappt haft någon form av kontakt med det manliga könet på över ett halvår förutom ett one night stand på juldagen när jag var jäätttee full. Och jo, tro mig. Det är lång tid för att vara mig.

Jag har fått knas alltså. Det är inte roligt. Jag vill våga vara intim med någon, men jag är för rädd för att släppa någon så nära inpå.

Funderar på att gå till en psykolog för det.

P9380738

 

(Visited 119 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Towe mars 29, 2016 at 6:20 e m

  Det är nog inte så konstigt, av vad jag har förstått så har du blivit rejält sårad och lurad av mer än en kille som resulterat i att du blivit rädd. Du litar inte på människor längre och det är jobbigt att hantera, speciellt ensam. Jag tror det är bra att du går och pratar med någon, helst en kvinna du kan få förtroende för. Första gångerna man går till psykolog är det lätt också att man känner att det inte funkar och vill lägga av men ge det en chans och gå dit fler gånger. Lycka till 🙂

  Reply
 2. Jasmine mars 29, 2016 at 9:54 e m

  Min son hade älskat dig, finns inget han älskar mer än när folk killar han.. Var lugn sekund ”kli mig” 😂

  Reply
 3. Andrea april 1, 2016 at 1:04 f m

  Grattis till att ha slutat ligga runt! Det är nyttigt för dig!

  Reply
 4. Malin april 2, 2016 at 10:33 f m

  Hej Paow, läs hemligheten – från ögonkast till varaktig relation. Den var för mig ”revolutionerande”. Bokens titel kan vara aningens missvisande då boken i mångt och mycket handlar om att förstå varför man agerar som man gör i nära relationer…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *