16 Comments

 1. tea mars 31, 2016 at 12:12 e m

  assså lägg av. du skadar ju andra människor för att få uppmärksamhet

  Reply
 2. Inteokej mars 31, 2016 at 12:56 e m

  Det här är på gränsen till förtal. Ett karaktärsmord. Oavsett hur man känner för en annan person är det inte rätt att utsätta någon för så negativ publicitet. Tänk dig in i den andra personens situation, hur kul skulle det vara om han kallade dig psykopat?

  Reply
 3. Johanna mars 31, 2016 at 1:55 e m

  SJUKT bra att detta uppmärksammas. Har själv varit i en typ exakt likadan relation, förstår precis vad du menar/känner. Riktigt bra att detta tas upp då jag vet andra som lever i sådana här relationer och inte fattar själva hur fel det faktiskt är. Starkt Paulina, tack för att du hjälper till att sprida kunskap om detta viktiga ämne.

  Reply
 4. Linnea mars 31, 2016 at 4:47 e m

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland! Nu med en helt ny design! Bloggen är under en ”explosion” och håller just nu att växa sig bland de största. Häng med i utvecklingen ni med! Min blogg är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in! Kramar!

  Reply
 5. tea mars 31, 2016 at 8:17 e m

  Tycker det är fantastiskt att hjärnforskaren inte ser genom! Och varför använder man slang som fuckboys om man skall tala om ett seriöst ämne?

  Reply
 6. DD mars 31, 2016 at 10:12 e m

  ”Fuckboi” har inget med knyllande att göra.

  Reply
 7. isabelle mars 31, 2016 at 11:22 e m

  Väldigt starkt av dig att ta upp detta du varit med om! Mkt känslor väcks hos mig när du berättar om hur du hade det och ditt exs beteende. Jag har själv haft ett ex och en pappa som var sådana så som du beskriver ditt ex. Slå upp narcissistisk personlighetsstörning så får du förhoppningsvis en förståelse. Hjälpte mig väldigt mycket!
  Det värsta en narcissist kan utsättas för är att bli ignorerad så vad än ditt ex gör eller säger, svara honom inte så kommer det ge honom ännu mer ångest än vad han annars går med til vardags!
  Ps. Jobbar med behandling bla av sådana här personer. De kan förändras och det är dessvärre väldigt synd om de, men pga de själva och inte andra.

  Reply
 8. Annica Magnusson april 1, 2016 at 6:22 f m

  Skitbra att detta sprids. För det är trots allt mycket vanligare än man tror. Och man tror man är ensammast i världen då det sker en själv.
  Superbra, Paow! *Kram*

  Reply
 9. M april 1, 2016 at 7:41 f m

  du är så tragisk att det är smärtsamt Paulina. Jag har länge undrat när du ska inse att du verkligen behöver hjälp. Du går bara längre o längre mot botten. Stäng ner din blogg och börja ta tag i ditt liv, gör dig den tjänsten, och folkets.

  svar: Eeh okej? Ingen har tvingat dig att gå in på min blogg. Men visst är den beroendeframkallande? Eller så tycker jag att du borde skaffa dig ett eget litet liv. Kanske

  Reply
 10. Mickis april 1, 2016 at 10:37 f m

  Fortsätt med det du gör ”POW” 😀
  Har följt dig många år å idag ser jag en helt underbar stark tjej som verkligen vuxit upp och mognat. Massa kärlek till dig <3

  Reply
 11. M april 1, 2016 at 2:03 e m

  våga lägg upp mitt svar då.,,

  Reply
  1. x april 1, 2016 at 7:21 e m

   Men tyst tragiska människa

   Reply
   1. M april 3, 2016 at 9:04 f m

    oj någon som tog åt sig .. hahaha

    Reply
 12. gwsyu april 2, 2016 at 11:58 e m

  Lite pinsamt faktiskt

  Reply
 13. Christian Selberg april 4, 2016 at 12:06 e m

  jag är en enkel kille och tycker det är bra att detta tas up. Inte okej och behandla en tjej som ’föremål’ men man ska ju inte dissa sin partner heller. Man ska ha klara regler i förhållande/dejting det är bra då vet ju båda två reglerna så mindre missförstånd uppsker, men en sak som fråga typ hade du sex med bartenden? eller nå liknande bara nej. N E J. Man frågar inte sånt, man ska kunna då fråga typ ah va hittade ni på för skoj då och visa intresse för vad ens flickvän/hustru/tjej har haft för sig för att man bryr sig. Men för tusan visa lite respekt iaf. så Keep up the good work Paulina 🙂 Stareaglehunter från fb out 🙂

  Reply
 14. CAMILLAESI april 4, 2016 at 9:00 e m

  Så bra du var! 😀 Älskar att du är dig själv under intervjun 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *