såhär raggar man på sosciala medier kändisar.

Jag läste Samirs inlägg(LÄNK TILL INLÄGGET) samt var och åt lunch med han & Simon Kachoa för några dagar sedan. Och då pratade vi om otohet och om hur otroligt smaktlöst det är att skicka en bild på sin booty med en massa sakmförslag. Det är på riktigt hjärtskärande att gå in på dessa tjejers instagram för att se att dom för 3 dagar sedan lagt upp en ”kyssbild” med deras Love Of My Life på.

Så seriöst brudar. Ska ni ragga på kändisar/dokusåpa deltagare så behöver ni inte öppna konversationen. Det räcker med att skicka en bild på dig själv. Typ en helkropps bild som ni gillar.

Som den här kanske, den är ändå sexig. Men jag är inget sexobjekt på den. Den brukar jag skicka dom gångerna jag raggat på instadirect;) Och om det funkat? Jo vars.

5DS_8522-Redigera-1080x1620

Sen steg två. Ha helst inte pojkvän. Och ett big NO NO. Är att ha nyligen upplagda pussbilder med söta texter med dig och din kära pojkvän. För alla vet redan vad du förväntar dig när du skickar den där rumpbilden.

Sen kan vi ju ta steg 3.

Och det är ju här allvaret börjar. Ta en titt på dig själv i spelgen och fråga dig själv ”är jag kär i min kille”. För jag har hört, att om man verkligen är kär så avvisar man allt och alla gör att vara lojal mot sin älskling. Och att riskera ett förhållande på 2 år med någon som verkligen älskar dig för ett kanske 30 mins långt ligg med någon bara för att hen är känd.

(Det här är också en pik till alla tjejer vars killar hämtat er från respektive hotell när jag och mina Paradise Hotel killar åkt runt i Sverige, när ni precis haft sex men skyller på efterfest med mig. Går killarna seriöst på det? Har ju aldrig hunnit fråga)

Btw du tjejen som låg med Jeppe när du visste att vi  dejtade när vi var i örebro på toaletten, twi på dig.

i-en-romans-med-jeppe

Sen så kanske ni säger ”kasta inte sten i glashus för du har också vart otrogen”, ja jag har vart fett otrogen. Sanningen var att jag sökte mer bekräftelse när jag var i mitt senaste förhållande än vad jag haft flingar efter det. Det är helt sant. Men jag var aldrig kär, och alla som känner väl vet om det. Samt att jag kan avregera på mina känslor om killen gör snedsteg, te.x så ville inte mitt ex att jag skulle ta av mig tröjan för att jag var ”tjock” och för att han har tjockfobi. Han kallar sin nya flickväns rumpa för ”kul att sätta på Linneas slappa trasa varje dag”.. Och vet ni vad han förtjänar det för hur han fick mig att känna mig fet, då är det inte konstigt att man släpper till när man blev uppraggad av Sveriges snyggsste kille MUMS MUMS. Jag har aldrig vart otrogen när jag vart riktigt kär.

FÖR OTROHET ÄR VIDRIGT. 


En liten uppdatering: jag var ALDRIG otrogen mot Jamalde. Jag var utomlands och hade planer på att dumpa han. Men när han blev avundsjuk(inte svartsjuk) på mig för att jag skulle gå på ultra och  kallade mig hora osv. Så skrev jag ett sms precis innan jag gick dit (att vi hörs efter nu vill jag ha kul) sen så fort min tele funkade så dumpade jag han. 🙂 och det är det bästa jag gjort!!!!  

  

(Visited 254 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Annica mars 23, 2016 at 11:35 f m

  När jag var singel och sökte efter något på nätet så fann jag min nuvarande man. Pratade i ett halvår på nätet innan vi sågs. Dvs ville aldrig söka efter ONS, kortare förhållanden eller bara för att dejta. Skulle jag träffa någon så skulle det vara seriöst och kännas äkta redan vid första träffen. Annars kan det gott vara. Och så blev det ju också med Micke. 8 år tillsammans nu, varav 5 som gifta (i år) och så tre barn har vi fått med. Så jag är helt otroligt glad över hur det blev.

  Reply
 2. Åsa mars 23, 2016 at 11:52 f m

  Håller med dig helt och hållet. Otrohet är det värsta som finns, så svårt ska det väl inte vara att avsluta ett förhållande innan man påbörjar nästa.

  Reply
 3. Camilla mars 23, 2016 at 2:44 e m

  1. Twi på Jeppe som låg med en tjej i Örebro medan ni var tillsammans (han var väl inte kär….)
  2. Om man inte är kär finns ju möjligheten att göra slut istället för att vara otrogen, helst om man tycker att otrohet är vidrigt, är ju ett bra sätt att inte göra sig själv vidrig 🙂

  Reply
 4. Maria mars 23, 2016 at 2:48 e m

  Håller med otrohet är hemskt. J var aldrig varit det. Men män försökt ragga på mej som är gifta tvi vad jag hatar dom. Dom borde sändas till ett annat universum. För dom vill förstora mitt liv deras fru o barn jag anser en apa är mer värd änn dom.

  Reply
 5. Bexi mars 23, 2016 at 3:01 e m

  Hur förklarar du din otrohet mot Hugo då? För han va du ju kär i? 😉

  Svar: jag hade precis fyllt 16 då. Och jag var sårad så jag sökte bekräftelse.

  Reply
 6. D mars 23, 2016 at 9:47 e m

  Om man vill ragga dig på sociala medier då, hur gör man då haha?

  Reply
  1. Max mars 24, 2016 at 4:48 f m

   Det vill jag oxå veta haha

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *