Tröttmössa.

Nu blir det natt för mig(tidigt vet haha). Har haft världens bästa dag med min fina roomie. Vi har hämat ut paket, diskat städat lagat mat och tvättat. Sen åkte jag och träffade min underbara familj och pussade på mina småsyskon. Och så köpte jag studiolampor så jag tänkte snarast komma igång med min youtube kanal. Perfekt. Dock så verkar det så jäkla svårt att klippa och ha sig? Jaja, jag lär mig nog. Jag har ju som sagt all tid i världen. Puss på er. godanatt!

Bilder från min snapchat från dagen som vart =) 

    
    
    
    
  

(Visited 32 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. suss mars 30, 2016 at 8:15 e m

    Vart har du köpt ringen ? Jag älskar den!

    Reply
  2. Carro mars 30, 2016 at 10:30 e m

    Paow kommer tyvärr inte få så många prenumeranter som hon hoppas på, bloggare börjar bli så ute. Det har kommit in nya i kändislivet som är mer intressanta 😁

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *