UTNYTTJA DIN fifi PÅ RÄTT SÄTT

Jag är feminist

Men jag tycker att killen ska betala. Det är sen gammalt, jävligt gammalt. Jag har blivit lite mer traditionell av mig på sista tiden, då jag har märkt att det inte funkar att sluta raka fittan och skälla på killar som tränger sig i kön på ICA. För det ligger i deras natur att vara sviniga. Dom kommer att ta ställning mot kvinnor och sätta sig över oss, även om dom inte säger något, så gör dom det inombords. Vad ska feministerna göra åt det? Jo, vi kan inte tvinga män till något som sitter i benmärgen på svinen. Att sätta en kondom på foten ala Zara Larsson är inte att håna männen, det är bara killar med liten kuk som tar åt sig. Det är också känt sen länge. Det är bara män som stör sig på att kvinnor försöker att bli självständiga. Men det enda vi skapar är män som blir arga på alla tjejer som väljer att ha kort hår och orakade ben istället. För alla människor borde stå för jämställdhet, men mannen kommer fortfarande att sätta sig över kvinnor i arbetsrelaterade situationer.

Vad har vi brudar som gör killar svaga? Vi har något som dom älskar, något som dom inte har. Vadå tänker ni? Vi har en fitta. Och vissa är beredda på att betala dyrt för den. Även ifall dom lika gärna skulle kunna köpa en eskort så är det ju ändå roligare med vanliga tjejer, som dom får bjuda ut på dejt innan man släpper till. För ja, man kommer förmodligen att släppa till. Då är det lika bra att låta han kämpa. Låt han betala. Om han ändå tycker att han är så mycket bättre än dig. Spara dina pengar. Och ha inte dåligt samvete efteråt. För dom tjänar ju ändå typ 3% mer än oss 😉

Nä, men att mannen betalar handlar om uppskattning. Det finns inget mera avtändande än killar som vill dela på notan. Jag har kommit underfund med det nu efter fyra fattiga ex-pojkvänner som jag försörjt. Det är verkligen sjukt. Mitt senaste ex är nog den enda som erbjöd sig att betala ibland, även om han lånade ett par tusen till räkningar då och då. Nä. Jag är klar med att försörja mina män.

I USA hade männen en annan bild, en jävligt dålig bild, men dom betalade i alla fall Ubern hem och bjöd inte på några könssjukdomar.

P9370969

(Visited 473 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Matilda mars 10, 2016 at 4:47 e m

  Att kvinnor ses som ”underlägsna” inom t.ex arbetsmarknaden har dels sitt ursprung i historien när människan skiftade från att leva som nomader till att bli jordbrukare. Människan slog sig då ned på en plats och kvinnor tenderade att stanna hemma på grund av DÅ relevanta skäl som t.ex barn som behövde ammas, graviditeter och en tid där fysiken var bra mycket viktigare som redskap än vad den är idag.

  Att säga att det ligger i mannens natur att vara ”svinig” är lika banalt som att säga att det ligger i kvinnans natur att inte vilja ha hår under armarna. Detta har ingenting med något ”naturligt” att göra över huvud taget, det handlar om normer. Normer, som är såpass etablerade regler att dom inte ifrågasätts eller reflekteras över och därigenom ses som ”naturliga” eller ”normala”. Det är farligt att normalisera mäns eller kvinnors beteenden om dom är uppenbart dåliga, antingen för en själv eller för andra eftersom dom då blir så mycket svårare att bryta.

  Ibland kan det vara roligt att bli respekterad för att man är människa, inte för att man har en fitta. Det tycker jag är ett ganska NORMALT krav.

  Reply
  1. My mars 10, 2016 at 11:17 e m

   Det är inte banalt att säga att det ligger i mäns natur att vilja dominera, det är vanlig simpel biologi. Mäns framgång bottnar i de evolutionära fördelar som deras aggressiva konkurrens har gett dem – alfahanarna fick sprida sin säd med alla honor som behagade dem, medan betahanar fick nöja sig med ratade, svaga honor och därför också fick svaga, och således också i förlängningen ratade, avkommor. Det är the natural order of things, och bara för att man i modern tid har hittat på att genus det är minsann en jävligt viktig grej, så innebär inte det att människans biologi tar någon hänsyn till det. Så genusteoretisera bäst ni vill; nature will still prevail.

   Reply
   1. Katja mars 11, 2016 at 9:26 f m

    Med det resonemanget skulle nog evolutionen valt att sortera bort sjukdomar, mutationer och fula människor innan den gav sig på män som var lite mindre aggressiva i sitt uppvaktande av kvinnor. Det har den bevisligen inte gjort – det finns fulisar överallt. De mest aggressiva och våghalsiga männen har dock till stor del utrotat sig själva och andra liksinnade genom tiderna!

    Reply
    1. Maria mars 11, 2016 at 3:56 e m

     Att vi fortfarande har mindre i lön det ska vi inte acceptera o aldrig behöva ursäkta övergrepp o också detta att tvångsgifte förekommer i ett modernt land politikerna måste se o göra mer mot detta!!!

     Reply
 2. Alma Idelsohn mars 10, 2016 at 4:48 e m

  Helt rätt!!! Män ska betala kvinnan ska vara snygg👍🏼

  Reply
 3. Anna M mars 11, 2016 at 9:34 f m

  Hell Yeah !
  Feminism i helt korrekt anda !!
  Najs att jag ramlade in här (sökte på läppförstoring på naturligt sätt haha ✌️) peace

  Reply
 4. Maria mars 11, 2016 at 3:51 e m

  Varför hade män i usa taskig syn o varför har du försörjt killar nej inge bra. Jag utsatt för övergrepp o gillar killar med liten kuk. O j tycker killen ska betala första daten en snåljåp nej tack.

  Reply
 5. Ingen nasse mars 19, 2016 at 3:40 e m

  Ja, killar är svin. Vem fan vill umgås med grisar och göra dem nöjda och glada genom att ge dom tillträde till ens kropp? Ignore the fucking retards.

  Reply
 6. lina mars 22, 2016 at 8:34 e m

  Eller så träffar man en kille som respekterar en, som ser dig som en människa.

  Reply
 7. Filip juni 15, 2016 at 5:20 e m

  Det ligger INTE i männens natur att förtrycka och se ner på kvinnor, det är bara ett skevt beteendemönster som uppstod då människan blev bofast för tup 100.000 år sedan. Genetiskt är vi fortfarande identiska med dom människor som dessförinnan levde i nomadiserande jägar/samlar-samhällen och på den tiden var könen mer eller mindre helt jämställda. Den skeva könsrollsuppdelningen är onaturlig och en uppfinning som kommit senare. Vi är skapta för jämställdhet.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *