Barn omg!

God morgon!

Igår så vankades det barnkalas för HELA slanten. Min lillebror fyllde 8a. Så mötte upp pappa runt 2, köpte present & tårta. Ungen fick en drönare, en sån som jag önskar mig men tyckt det var för onödigt att köpa till sig själv. Men ungen blev lycklig iallfall =) Sen när jag kom hem så stod min plastmamma och lagade mat i köket. Så jag hjälpte till med att göra lasange till barnen medans hon gjorde pappayasallad.Det ÄR SÅ JÄVLA GOTT. Sen så lekte jag med min lillasyster, hon är så fin och försiktg. Min lillebror är ett monster om man jämnför med henne. Hon ger spontana pussar och älskar att sitta nära.

Sen kom ALLA barnen och deras föräldrar. Alltså det blev liv i luckan och eftersom jag gick upp kl 6 så vek sig både psyke och ben runt halv 9o tiden.. Haha. Barn tär verkligen på en. Och jag sak liksom få EN TILL om typ 2 veckor. Fattar inte hur min pappa elller låtsas mamma orkar.

Klippte ihop en liten film. Inte så rolig kanske. Men såhär såG min gårdag ut innan jag tokdäcka!

(Visited 74 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Annica april 1, 2016 at 8:35 f m

  Man orkar bara helt enkelt. På grund av kärlek till sina barn. 😉

  Och ni såg ut att ha roligt ändå! Här har du ju fler småbarni släkten om du vill leka med barn. 😉

  Reply
 2. CAMILLAESI april 1, 2016 at 11:18 f m

  grattis till din lillebror 🙂

  Reply
 3. Cassie april 1, 2016 at 12:47 e m

  Du är inte ensam.
  Tidsliv.blogg.se
  En blogg för dig som har erfarenheter av sexuella övergrepp.. Jag skriver dels om min egna historier
  Och blandar det med konkret fakta.

  Och om ihåg, det är aldrig ditt fel.

  Reply
 4. Maria april 1, 2016 at 2:09 e m

  Jag har inga egna men gud vad jag blir trött av andras barn ok roligt men trött i huvet o kropp trevlig helg.

  Reply
  1. Anonym april 3, 2016 at 7:39 f m

   Maria tänk på att du själv varit ett barn en gång i tiden är helt säker på att du inte var världens snällaste och tystaste barn

   Reply
 5. Caroline april 1, 2016 at 4:35 e m

  Vad gullig du är som klippt och klistrar ihop en liten film! 😂 Den blev jättefin och det såg ut som det var roligt (men jävligt skönt att åka hem sen). Trevlig helg på dig 😊

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *