Barn omg!

God morgon!

Igår så vankades det barnkalas för HELA slanten. Min lillebror fyllde 8a. Så mötte upp pappa runt 2, köpte present & tårta. Ungen fick en drönare, en sån som jag önskar mig men tyckt det var för onödigt att köpa till sig själv. Men ungen blev lycklig iallfall =) Sen när jag kom hem så stod min plastmamma och lagade mat i köket. Så jag hjälpte till med att göra lasange till barnen medans hon gjorde pappayasallad.Det ÄR SÅ JÄVLA GOTT. Sen så lekte jag med min lillasyster, hon är så fin och försiktg. Min lillebror är ett monster om man jämnför med henne. Hon ger spontana pussar och älskar att sitta nära.

Sen kom ALLA barnen och deras föräldrar. Alltså det blev liv i luckan och eftersom jag gick upp kl 6 så vek sig både psyke och ben runt halv 9o tiden.. Haha. Barn tär verkligen på en. Och jag sak liksom få EN TILL om typ 2 veckor. Fattar inte hur min pappa elller låtsas mamma orkar.

Klippte ihop en liten film. Inte så rolig kanske. Men såhär såG min gårdag ut innan jag tokdäcka!

Posted in: Videoinlägg
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *